Tariceanu scoate nasul din naftalina: „George Maior trebuie sa fie schimbat, face demult deservicii tarii sale”

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca George Maior ar trebui schimbat din functia de ambasador la Washington, pentru ca a facut deservicii Romaniei ca director al SRI si continua sa faca in postura de ambasador. El l-a acuzat pe Maior ca este responsabil de faptul ca  unii pun eticheta de cea mai corupta tara din lume, afectand imaginea tarii.

”George Maior face de multa vreme deservicii tarii sale. In primul rand, a facut deservicii in calitate de director al SRI si nu inteleg nici acum de ce pentru aceste lucruri a meritat sa fie recompensat cu functia de ambasador la Washington, unde a continuat sa faca aceeasi politica pe care a facut-o si in perioaa in care era sef la SRI. Dupa parerea mea ar trebui schimbat din functie (…) Cu asemenea ambasadori, Romania o sa continue sa figureze in randul tarilor celor mai corupte, pentru ca asa au hotarat domnii Maior, Coldea si altii, ca sa puna aceasta eticheta pe fruntea Romaniei”, a sustinut Tariceanu.

Tariceanu a completat insa ca procedura de chemare in tara a lui Maior este insa complicata, pentru ca presupune un decret semnat de presedintele Klaus Iohannis.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: