Tariceanu se alege cu PLANGERE PENALA la DNA dupa ce a intrat prin spate, fara sa stea la coada, pentru a-si reinnoi permisul auto

politica

O avocata din Bucuresti, Elenina Nicut, a facut plangere penala la DNA impotriva presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa ce acesta a „sarit” o coada de peste 1.000 de oameni pentru a-si reinnoi permisul auto.

Iata plangerea adresata DNA, postata pe pagina de Facebook a Eleninei Nicut:

plangere

Iata ce prevede articolul de lege invocat in plangere: „Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani”.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a mers, joi dimineata, sa isi reinnoiasca permisul de conducere, dar nu a ramas la coada formata in fata Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, unde erau aproximativ o mie de persoane, ci a intrat pe o usa din curtea interioara, unde era asteptat de reprezentanti ai institutiei, care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului inainte ca publicul sa aiba acces, scrie News.ro.

Calin Popescu Tariceanu a evitat sa raspunda de ce a intrat prin spatele cladirii. Singurul care a raspuns a fost aghiotantul acestuia: „Dar nu a intrat nimeni prin spate”. Asta in conditiile in care dialogul si filmarea aveau loc in spatele cladirii, in curtea interioara.

Intrebati ce parere au ca, in masina de langa ei, se afla Calin Popescu Tariceanu, oamenii au lasat capul in jos. O doamna care statea la rand intreaba: „Dar ce aveti, domnule, cu Tariceanu? Nu trebuie si el sa-si faca permisul?”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: