Tariceanu se pregateste deja de prezidentiale. Atac isteric, sustine ca Iohannis a castigat alegerile in mod ilegal

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a afirmat marti ca se asteapta ca presedintele Klaus Iohannis „sa continue sa fie avocatul statului paralel, intrucat in acest fel spera ca va obtine un al doilea mandat”.

„Ma astept ca presedintele Iohannis sa continue sa fie avocatul statului paralel, intrucat spera ca in acest fel va obtine al doilea mandat, probabil asa cum l-a obtinut si pe primul. Chiar si asa fiind lucrurile, nu cred ca va mai avea argumente sa respinga Legile Justitiei, mai ales in fata noilor abuzuri care sunt aduse in atentia opiniei publice in fiecare zi, de care luam cunostinta cu totii.

In plus, mai am speranta ca oameni onesti din magistratura, care cred ca formeaza majoritatea corpului magistratilor, vor folosi Legile Justitiei pentru reforma Justitiei. Si reactiile pe care le-am primit din interiorul corpului magistratilor sunt foarte favorabile, pentru ca ei considera ca, in acest fel, judecatorii isi vor putea recastiga independenta si nu vor mai trebui sa fie supusi presiunilor de tot felul in care au functionat pana acum”, a declarat Tariceanu, intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, Legile Justitiei reprezinta „un prim pas important care urmareste sa rupa aceasta legatura bolnava intre statul paralel si Justitie”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: