Tariceanu insista sa-i sfideze pe romanii din diaspora. L-a sudat pe Melescanu de scaun: „Exista vinovati pentru ceea ce s-a intamplat, dar nu este ministrul”

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat joi ca Teodor Melescanu nu va  fi in niciun caz remaniat. El a sustinut ca, pentru problemele cu vorul din diaspora, „exista vinovati pentru ceea ce s-a intamplat, dar nu este ministrul”.

”Nu am discutat despre o remaniere. Din moment ce Teodor Melescanu e ministru, daca n-ar fi avut (n.r. sprijinul meu) as fi comunicat. Nu sunt adeptul cautarii tapilor ispasitori.

Melescanu a facut o prezentare publica a modului cum au fost organizate sectiile de vot si ca numarul lor a fost cu mult crescut.

Pe mine si dansul nu ne lasa indiferent ce s-a petrecut. Stiu ca domnul Melescanu a pregatit un raport, pe care i l-a inaintat doamnei prim-ministru. Acest raport va fi dat publicitatii in zilele in care urmeaza. Exista vinovati pentru ceea ce s-a intamplat, dar nu este ministrul”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

ALDE trebuie sa decida daca doreste o remaniere a ministrilor sai, a declarat premierul Viorica Dancila, joi, dupa sedinta coalitiei de guvernare, fiind intrebata daca doreste remanierea ministrului de Externe, Teodor Melescanu.

„ALDE va decide daca isi doreste aceasta remaniere, voi discuta cu domnul Tariceanu. Dar, deocamdata, nu am discutat despre acest subiect si daca facem o remaniere, acest lucru il vom discuta prima data in partid si, pe urma, bineinteles cu coalitia de guvernare. Suntem guvern politic si bineinteles ca trebuie sa luam acceptul partidelor politice”, a afirmat Dancila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: