politica

Tariceanu si-a adus aminte de Remes: „Un om corect si deosebit. A fost prima victima a telejustitiei”

Calin Popescu Tariceanu a dat publicitatii, a doua zi dupa moartea lui Decebal Traian Remes, un mesaj in care afirma ca acesta „a fost prima victima a telejustitiei”. „Pe Decebal Traian Remes s-a facut primul ‘test reusit al noii justitii'”, pretinde Tariceanu.

„S-a stins din viata Decebal Traian Remes. Un adevarat morosan, un om demn, un om corect si deosebit. A fost un antreprenor de succes, facand pasul in politica mare ca deputat, apoi ca ministru de finante si ministru al agriculturii. Traian a fost unul dintre cei mai curajosi ministri pe care i-am cunoscut. Pentru el, „nu se poate” nu exista pentru ca intotdeauna gasea solutii.

Un successor al lui Remes la conducerea Ministerului de Finante spunea despre el ca a fost cel mai bun ministru. Iar agricultorii au recunoscut ca a fost cel mai bun ministru al Agriculturii. Nu e lucru putin!

Decebal Traian Remes a fost prima victima a telejustitiei. A fost condamnat pentru ca ar fi primit mita o sacosa cu carnati. El, care avea o ferma de 2000 de porci, s-ar fi putut preta la asa ceva? Nu vi se pare stupid acum?

L-am vazut la iesirea din inchisoare. Un om distrus, nu atat fizic, cat mai ales moral. Pentru ca nu a putut sa indure umilinta si mai ales nedreptatea. Pe Decebal Traian Remes s-a facut primul ‘test reusit al noii justitii’.

Ce a urmat stiti cu totii!

Traian pleaca dintre noi cu o anatema pe care nu o merita. Cei care l-am cunoscut ne vom aminti intotdeauna de el cu respect si placere”, a scris Tariceanu pe Facebook.

Fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remes a murit vineri seara, a declarat pentru Agerpres managerul Spitalului Judetean Baia Mare, Sorina Pintea.

Decebal Traian Remes avea 70 de ani.

„A decedat acasa (in Baia mare – n.r.). Ieri a fost externat din spitalul nostru”, a spus Pintea.

Antena 3 a reluat un interviu in care Traian Remes ii acuza pe Traian Basescu si pe cei care l-au bagat la inchisoare ca ar fi cauza bolii sale.

”Nici nu mai am puterea sa ma revolt. Basescu e la capatul tuturor relelor. Sa le dea Dumnezeu o urma de minte si buna-vointa, sa iubeasca aproapele, nu sa-l pedepseasca pe nedrept”, afirma Remes in martie 2018.

”Am probleme cu respiratia. Din penitenciar mi se trage, periodic am crize. E incapacitatea de a respira, e cronica”, mai spunea Remes.

Decebal Traian Remes a fost ministru al Agriculturii si Dezvoltarii rurale in Guvernul Calin Popescu Tariceanu, in anul 2007. De asemenea, a condus Ministerul Finantelor in perioada 23 septembrie 1998 – 28 decembrie 2000.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

29 de minute ago

SUA nu accepta ca presedintele Xi Jinping sa-si consolideze legaturile atat cu Occidentul, cat si cu Rusia: „China nu poate avea si untul, si banii pentru unt”

Washingtonul nu este de acord ca presedintele chinez Xi Jinping sa "joace pe doua terenuri",…

44 de minute ago

Israelul confirma ca doi dintre muncitorii thailandezi luati ostatici de Hamas pe 7 octombrie au fost ucisi

Armata israeliana a anuntat joi ca doi thailandezi, muncitori agricoli dintr-un kibbutz atacat de Hamas…

59 de minute ago

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

9 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

14 ore ago