Tariceanu si-a uitat pastilele. Atacuri de o rara violenta la adresa USR-PLUS: „Niste neterminati care nu au o carte de vizita profesionala. Securisti”

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Bacau, ca liderii USR sunt ”urmasii securistilor de pe vremea lui Ceausescu, reincarnati” si despre Dacian Ciolos ca vrea ”sa faca politica cu niste neterminati care nu au o carte de vizita profesionala”.

”In privinta USR am sa spun ceva – am vazut o postare a dlui Ciolos acum o zi-doua. Vorbea de onestitate, de responsabilitate, de nu stiu mai ce in ceea ce priveste oferta politica a dansilor… Dar de legaturile cu Securitatea nu ne spune nimic?! Pentru ca mie Uniunea Salvati Romania nu-mi spune decat un singur lucru – ca astia sunt urmasii securistilor de pe vremea lui Ceausescu, reincarnati. Sunt trasi din spate de diferite sfori de cei care au facut parte inainte de vechile structuri de securitate si evident ca nu pot sa am incredere si cred ca multi romani isi dau seama de acest lucru”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, citat de Mediafax.

El a vorbit si despre ”traznaile politice pe care le debiteaza” cei din jurul lui Dacian Ciolos.

”Membrii mai vechi sau mai noi ai formatiunii, incepand cu dna Pruna, ministru al Justitiei, care spunea ca drepturile si libertatile ale romanilor sunt un moft, cu fatuca aia care a fost o perioada ministru al Finantelor, care spunea ca romanii trebuie sa munceasca pe doi lei, cu fatuca asta care mai de curand, acum o saptamana, vorbea despre proprietate, spunand ca nu avem nevoie de proprietate.

Vad ca astia nu scapa o saptamana sa nu vina cu cate-o prostie de asta imensa si lumea se mire. Dar eu va spun ceva – nu are lumea de ce sa se mire. Daca vrei sa faci politica cu niste neterminati care nu au o carte de vizita profesionala, care nu au pic de experienta politica, nu au sensibilitatea factorului de responsabilitate sociala, in momentul in care intri in politica o sa vedem in continuare acelasi gen de pozitionari si de declaratii, care-i descalifica”, a adaugat liderul ALDE.

Comentarii: