Tariceanu si Tudorel Toader declanseaza atacul asupra Codului Penal. Modificari facute pe ascuns au ajuns deja la Parlament

news

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, intr-un comunicat de presa dupa intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca Ministerul Justitiei a „finalizat si adoptat“ un proiect de lege privind de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, in acord cu deciziile Curtii Constitutionale.

„In ceea ce priveste modificarea codurilor penal si de procedura penala, Presedintele Senatului a mentionat ca in plan legislativ, la nivelul Ministerului Justitiei, a fost finalizat si adoptat proiectul de lege de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala pentru punerea in acord cu deciziile Curtii Constitutionale”, se arata in comunicatul lui Tariceanu.

Ministerul Justitiei, Tudorel Toader, a confirmat pentru site-ul stiripesurse.ro ca un asemenea proiect a fost trimis catre Parlament. Guvernul nu a adoptat in ultimele saptamani niciun proiect privind modificarea legislatiei penale, ceea ce inseamna ca initiativa a fost trimisa pentru a fi insusita de alesi ai Puterii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: