Tariceanu spune ca nu trebuie sa stea la COADA pentru ca se „dedica PROBLEMELOR tarii”

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat la Antena 3 ca scandalul privind modul in care si-a luat permisul reprezinta o manipulare menita sa abata atentia de la „problemele guvernului tehnocrat”. 

Tariceanu a tinut sa remarce ca, prin prisma functiei sale, nu este nevoit sa stea la coada.

”Daca problema permisului meu de conducere ajunge o problema de DNA, nu inteleg de ce. In fine, nu imi imaginez ca o sa fiu in asentimentul tuturor.

Plec de la urmatoarea constatare: exista in orice stat cateva functii importante, unde oamenii au fost alesi sa reprezinte statul si sa se dedice in principal problemelor societatii. Asta ar trebui sa fie preocuparea lor principala. Nu statul la coada.

In toate tarile se gasesc, legal, anumite parghii, care sa le permita sa se dedice problemelor societatii. E o problema de gestiune a timpului. Da, am vorbit ca sa merg inainte de inceperea programului, sa nu fac un gest ostentativ. Am dreptul la masina cu antemergator, SPP si asa mai departe”, a spus Calin Popescu Tariceanu.

Tariceanu s-a referit si la plangerea penala depusa la DNA de avocata Elenina Nicut, fosta membra a Miscarii Populare.

”Basescu are o gramada de defecte, dar la un asemenea nivel nu se coboara. E o campanie bine dirijata cu un singur scop: nu mai discutam despre guvernul tehnocrat, despre ce nu fac, ci despre cum mi-am luat eu permisul”, a adaugat presedintele Senatului.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a mers, joi dimineata, sa isi reinnoiasca permisul de conducere, dar nu a ramas la coada formata in fata Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, unde erau aproximativ o mie de persoane, ci a intrat pe o usa din curtea interioara, unde era asteptat de reprezentanti ai institutiei, care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului inainte ca publicul sa aiba acces, scrie News.ro.

Calin Popescu Tariceanu a evitat sa raspunda de ce a intrat prin spatele cladirii. Singurul care a raspuns a fost aghiotantul acestuia: „Dar nu a intrat nimeni prin spate”. Asta in conditiile in care dialogul si filmarea aveau loc in spatele cladirii, in curtea interioara.

Intrebati ce parere au ca, in masina de langa ei, se afla Calin Popescu Tariceanu, oamenii au lasat capul in jos. O doamna care statea la rand intreaba: „Dar ce aveti, domnule, cu Tariceanu? Nu trebuie si el sa-si faca permisul?”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: