Tariceanu spune ca traieste in „teroare”. El sustine ca este „HAITUIT”, impreuna cu Ponta si Dragnea, mai rau decat in anii ’80

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca actiunile anticoruptie sunt de fapt o „haituiala de oameni”. El a declarat, la Romania TV, ca romanii traiesc in „teroare”.

„Nici in anii ’80 nu exista teroarea de care aveam parte acum, nu existau luptele acestea evidente intre diverse institutii ale statului. Traim o adevarata haituiala de oameni, manhunt cum spun englezii, cum vedem in cazul lui Ponta, Dragnea, Olguta Vasilescu si poate si al meu”, a sustinut Tariceanu.

Presedintele Senatului a mai sustinut ca democratia din Romania va ajunge, in curand, sa fie similara cu cea din Rusia.

„Se observa un dezechilibru in controlul democratic ale institutiilor de forta din Romania. In loc sa se faca o justitie echilibrata, se vizeaza pestii mari, si deja exista interferente in jocul politic. Din pacate, lupta anti-coruptie a devenit un paravan pentru lupta reala dintre aceste institutii. Vom ajunge sa avem o democratie ca in Rusia, a lui Putin, unde presa si societatea civila sunt formale”, a spus Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: