Tariceanu tine sa il bata pe Ponta la numarul de minciuni. Nicusor Dan: „Acest politician fabuleaza cu rea intentie”

politica

Uniunea Salvati Romania (USR) a facut o solicitare la secretariatul general pentru ca fiecare senator al partidului sa beneficieze de masina cu sofer si un birou, a declarat, miercuri, presedintele forului legislativ, Calin Popescu-Tariceanu.

Intrebat despre anuntul USR ca va ataca la Curtea Constitutionala legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, Tariceanu a spus: „Ma bucur, e dreptul lor, foarte bine. E foarte bine. Ma bucur ca USR are si preocupari din acestea pentru ca ieri am aflat ca preocuparea principala a USR era ca fiecare membru din Senat sa capete un birou si o masina cu sofer”.

Tariceanu a adaugat ca USR a facut o solicitare in acest sens la Secretariatul general al Senatului. „Partidul antisistem vad ca s-a integrat. Vorbeau de privilegii, de nu stiu ce la Parlament. Fiecare vrea masina cu sofer si birou. Foarte interesant mi se pare. La Secretariatul general al Senatului au facut solicitarea”, a mentionat seful Senatului.

In replica, liderul USR, Nicusor Dan, afirma ca Tariceanu minte.

„Calin Popescu Tariceanu minte. Nu e nicio surpriza ca acest politician judecat pentru marturie mincinoasa fabuleaza, cu rea intentie. USR nu a cerut nici birou – a primit din oficiu birouri prea mari, o adevarata risipa de spatiu-, nici masini cu sofer. Seful Senatului nu poate produce nicio dovada pentru ca aceasta nu exista.

Liderii de grup, grupurile parlamentare, presedintii de comisii si membrii Birourilor Permanente beneficiaza de cate o masina, tot din oficiu. Eu, spre exemplu, nu o folosesc pe cea care mi-a fost repartizata”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: