Tarile ARABE sunt singurele care il mai primesc pe Ponta. Premierul va oferi BANI pentru imigranti

news

Marginalizat de liderii europeni din cauza problemelor sale penale, premierul Romaniei a gasit totusi o usa deschisa in strainatate. El va efectua o vizita oficiala in Iordania, tara musulmana.

In perioada 3-4 octombrie 2015 va avea loc vizita oficiala in Regatul Hasemit al Iordaniei a prim-ministrului al Romaniei, Victor Ponta, la invitatia omologului sau Dr. Abdallah Ensour, anunta guvernul intr-un comunicat de presa.

In cadrul vizitei, prim-ministrul Romaniei va fi primit de MS Regele Abdullah al II-lea , va avea o intalnire cu omologul sau iordanian, intrevederi cu reprezentantii Camerei de Comert a Iordaniei, precum si cu un grup de oameni de afaceri irakieni ale caror companii opereaza in Iordania si Irak.

Premierul va fi insotit de ministrii afacerilor externe, economiei, comertului si turismului, agriculturii si dezvoltarii rurale, sanatatii, si de secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, responsabil de gestionarea situatiilor de urgenta.

Cu prilejul vizitei, primul ministru roman va proceda si la un schimb de opinii cu oficialii iordanieni pe tema evolutiilor in plan international si regional. Avand in vedere impactul asupra Iordaniei a crizei refugiatilor sirieni, Romania va acorda un ajutor umanitar de urgenta acestei tari in cuantum de 1 milion de lei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: