externe

Tata si fiu lupta umar la umar contra invadatorilor Rusiei. Fortele Ucrainei au trecut la ofensiva si inregistreaza „progrese”

Un barbat ucrainean lupta in Ucraina alaturi de fiul sau, imaginea cu acestia devenind virala pe retelele de socializare.

Iata perechea tata-fiu care lupta umar la umar.

Rusia isi continua atacurile pe flancul estic al Ucrainei inainte de 9 mai, cand se speculeaza ca presedintele Vladimir Putin ar putea declara o anumita forma de victorie sau si-ar putea intensifica asaltul asupra tarii, informeaza CNN.

Insa contraofensivele Ucrainei la nord si la est de Harkov au inregistrat progrese si „ar putea reusi sa impinga cu succes fortele rusesti in afara razei de actiune a artileriei” asupra orasului in zilele urmatoare, potrivit Institutului pentru Studiul Razboiului.

In contextul in care se apropie „Ziua Victoriei” din 9 mai a Rusiei, orasele din intreaga Ucraina sunt in stare de alerta maxima. Primarul Kievului, Vitali Klitschko, ii indeamna pe cetateni sa ramana in casa de duminica pana luni.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Miscarea neasteptata la Moscova, Putin l-a inlocuit pe Soigu, ministrul Apararii. Noul ministru este un civil

Presedintele rus Vladimir Putin a propus duminica un nou ministru al Apararii, nominalizandu-l pentru aceasta…

18 minute ago

Germania isi extinde influenta, trimite doua nave de razboi in apele Asiei. „Comportamentul agresiv” al Chinei, principala cauza a misiunii

O fregata germana si o nava de aprovizionare de lupta au plecat saptamana aceasta din…

2 ore ago

Aventurile unui infractor deghizat in femeie in Capitala, cum a reusit sa pacaleasca si sa jefuiasca mai multi pensionari – Video

Politia a dat publicitatii detalii despre cum un individ de 52 de ani, din Ialomita,…

8 minute ago