„Tatal lui Bogdan Chirieac a fost general de Securitate”. Dezvaluirile unui fost secretar de stat: „Chirieac este dovada perfecta ca se poate trai fara nicio urma de bun-simt sau coloana vertebrala”

news

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, afirma intr-o postare pe Facebook ca tatal lui Bogdan Chirieac a fost general de Securitate. Mai mult decat atat, insusi Chirieac a fost membru in Comitetul Central al UTC.

„Unul dintre cei mai vizibili tineri comunisti din Sectorul 1 (membru in Comitetul Central al UTC), Bogdan Chirieac, vine dintr-o familie cu un tata general de securitate si o mama angajata a MI. Prietenul domnului Dorin Cocos, cel care l-a imprumutat de Sorin Vintu cu un million de euro, amicul domnului Voiculescu si fost turnator (agent acoperit DIE), a devenit foarte bogat din afaceri cu statul. Legaturile cu unii dintre cei mai toxici oameni si predispozitia catre un stil mafiot de a-si face meseria i-au adus retragerea titlului de jurnalist de catre doua asociatii profesionale.

Chirieac a fost dovedit sau acuzat in nenumarate randuri ca ar fi fost turnator, denuntator, santajist, mincinos, sociopat. Este unul dintre principalii formatori de opinie si apare extrem de des la Antena 3 si la televiziunea domnului Ghita. Specializat in linsare mediatica si in santaj, Chirieac este unul dintre purtatorii de cuvant ai lui Voiculescu/DragneaTariceanu.

A primit bani de la TelDrum, iar numele lui apare intr-un numar incredibil de mare de scandaluri de coruptie. Chirieac este dovada perfecta ca se poate trai fara nicio urma de bun-simt sau coloana vertebrala. Este inspiratia tuturor marlanilor doritori de a ajunge faimosi si bogati mancand cu entuziasm orice dejectie. Probabil cel mai ingrozitor ‘analist’, din cauza influentei pe care o are in crearea agendei publice. Aici intr-o poza cu cel mai aprig competitor al lui pentru titlul de melc uman – Ciuvica”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Valeriu Nicolae este Reprezentantului Special al Secretarului General al Consiliului Europei pentru problematica romilor. Inainte de a deveni Reprezentant Special, el a fost secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Anterior, a detinut pozitii de nivel inalt la cateva ONG-uri internationale majore, precum World Vision, ERIO si Reteaua ONG-urilor europene pentru drepturile romilor (ERGO). De asemenea, este fondator al think-tank-ului Policy Centre for Roma and Minorities si cofondator al European Roma Policy Coalition. De asemenea, Valeriu Nicolae este producator de film si scriitor. Nu in ultimul rand, a primit in 2013, de la presedintele Parlamentului European Martin Schulz, Premiul European pentru Cetatenie.

Citeste si: Bogdan Chirieac da in judecata aktual24.ro. Solicita un milion de lei drept daune morale

Newsweek Romania a anuntat ca Bogdan Chirieac a incasat, anul trecut, peste un milion de lei de la PSD. „Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scria Newsweek Romania.

Mai mult despre: ,

Comentarii: