Tatal lui Crispin, explicatii despre minunea care a facut posibila vindecarea de cancer: „Pentru cei interesati mai in detaliu”

news

Brasoveanul Adrian Voinescu prezinta detalii despre modul si tratamentul in care a reusit sa il vindece de cancer pe fiul sau, Crispin, in varsta de 15 ani. Filmarea in care Crispin povesteste cum a reusit sa invinga aceasta boala a devenit virala pe retelele de socializare.

Voinescu a fost asaltat de numeroase mesaje dupa ce filmarea cu fiul sau a devenit virala, fiind difuzata chiar si de televiziuni. El prezinta acum dosarul medical al lui Crispin si documentatiile care l-au ajutat pe acesta in stabilirea tratamentului.

„Salutare! Am fost coplesiti de urari si mesaje, multumim din sulfet pentru tot! Este un moment important si puternic pentru noi si ne bucuram sa il impartasim!

Din pacate nu toata lumea sarbatoreste… Sunt din ce in ce mai multi cei care au nevoie de ajutor si sunt in situatii similare cum am fost noi acum un an si jumatate, doi ani. Am primit zeci de mesaje de la diverse persoane cu problema de natura oncologica. Rudele sau chiar ei insisi. Pentru a veni cu folos in intampinarea acestor solicitari, care cu siguranta se vor inmulti cum “Povestea lui Crispin” continua si va fi vizionata tot mai des, ne dorim sa punem la dispozitia tuturor celor interesati o descriere la ceea ce am parcurs noi, in forma in care s-au derulat lucrurile.

Este bine sa ne intelegeti ca nu ne putem asuma raspunderea pentru felul in care va fi preluata si folosita aceasta informatie, noi speram sa fie doar pentru bine!

In paralel cu contiunarea programului de recuperare al lui Crispin, educatia lui la o scoala speciala bilingva, misiunea noastra a devenit aceea de a publica aceste informatii intr-o forma cat mai eficienta si usor de integrat intr-o rutina zilnica pentru cei care au nevoie cat mai repede.

1. PENTRU DOCTORI / DOSAR MEDICAL COMPLET – Crispin Alexander Voinescu (AICI)

2. PENTRU PERSOANE CARE AU CANCER / RUTE ALTERNATIVE SI DOCUMENTATIE (AICI)

3. PENTRU PREVENTIE SI TRATAMENT / WEBSITE SI APLICATIE pentru analiza si determinarea unui regim alimentar si de activitate personalizate care sa duca la o viata cu un risc redus de cancer.

Ideea Website-ului si a Aplicatiei este a lui Crispin, eu il sustin 100% in asta si va solicitam ajutorul in a o indeplini cu succes:

Sunt sigur ca putem realiza acest lucru impreuna si sa sporim asfel sansele celor care acuma lupta cu aceasta boala.

Pentru cei interesati mai in detaliu, am lucrat, fara sa stim, in paralel cu ACESTE STUDII (AICI), pe principii foarte similare.

Baza este sa acceptam faptul ca organismul are in arhitectura sa tot ce are nevoie ca sa previna si sa inlature cancerul, iar chimioterapia afecteaza in mod negativ si contraproductiv cu acest proces de regenerare. Nutritia, fiind baza constructiei noastre fizice, are rol esential in insanatosire, alaturi de activitatea fizica si intelegerea mediului si a relatiilor in care traim.

Momentan nu stim care dintre extractele de plante si suplimente au dus la suprimarea camuflajului cancerului. Poate una. Poate toate odata. Avem nevoie de timp… Stim sigur ca uleiul de cannabis a ajutat enorm la protejarea / intarirea sistemului imunitar… THC-ul previne angiogeneza tumorilor, practic opreste alimentarea lor… Stim sigur ca SISTELIFE l-a ajutat pe Crispin sa se recupereze de la 38kg la 50kg in 9 luni…
Avem nevoie sa intelegem rolul Glutahion-ului si al DHEA-ului…Vitamina D3… Avocado natural. Coenzima Q10 sau Curcumina, Boswelia Sacra sau Psilocybina. Poate Hylandia Dockrillii sau Guanabana au creat o sinergie… Nu stim exact ce rol are eliminarea cauzelor psihodepresiei imunitare…”, a scris Adrian Voinescu pe Facebook.

Citeste si: Copilul roman care a invins cancerul fara chimioterapie: „Simt ca Romania este si ea bolnava, cum am fost si eu. Am vazut atat de multi oameni suparati, nervosi” – Video

Comentarii: