Tatal lui Klaus Iohannis, HARTUIT de presa: „Pe noi nu prea ne intereseaza Antena 3” – Inregistrare AUDIO

politica

Gustav Heinz Iohannis, tatal presedintelui Romaniei, a fost contactat de catre jurnalisti din Romania pentru a da detalii despre vacanta lui Klaus Iohannis. Raspunsul lui Gustav Heinz Iohannis a fost foarte sec si politicos.

Jurnalisti de la EVZ l-au sunat acasa pe tatal presedintelui pentru a comenta o stire de pe Antena 3 in care se sustinea ca Klaus Iohannis a „mintit” in privinta vacantei.

”Nu va confirm nimic. Eu nu dau in general infomatii asupra fiului meu si asa ca indiferent ce ar fi, raspunsul meu este negativ. Pe noi nu prea ne intereseaza Antena 3. Cand vedem ceva din Romania, vedem altfel, dar Antena 3, exclusiv, nu. Nu dau relatii (n.r. – despre vacanta presedintelui Klaus Iohannis). Va multumesc pentru interesul dumneavoastra si va urez o zi frumoasa”, a fost reactia tatalui presedintelui Romaniei pentru EVZ.

Antena 3 a prezentat, sambata, o imagine in care presedintele citea relaxat o carte intr-un aeroport din Spania. Antena 3 sustine ca Iohannis a mintit cand a spus ca merge sa isi petreaca vacanta in Germania, la parinti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: