Tatal unui cunoscut deputat PNL a trecut la PSD: Imi voi respecta parintele indiferent de optiunile lui politice

politica

Nicusor Schelean, tatal deputatului PNL Valeria Schelean, s-a inscris in PSD, au anuntat, joi, liderii PSD din Caras-Severin.

Nicusor Schelean este un om de afaceri. El ar fi fost nemultumit de politica promovata de organizatia PNL din orasul Otelu Rosu.

Fiica sa, Valeria Schelean, spune ca stia de mult despre intentiile tatatului sau.

„Tata este un om de afaceri care a sprijinit Partidul National Liberal in Valea Bistrei, iar decizia lui nu are nici o legatura cu ceea ce consider eu ca inseamna PNL in Caras-Severin. De asemenea, decizia tatalui meu nu inseamna ca este si decizia mea, eu nefiind o adepta a traseismului politic. Ii respect decizia si imi voi respecta parintele indiferent de optiunile lui politice”, a explicat Valeria Schelean pentru Reper24.

Intrebata daca pe viitor are in vedere o trecere spre o alta formatiune politica, deputatul liberal nu a confirmat dar nici nu a negat aceasta posibilitate.

schelean

Nicusor Schelean nu a fost niciodara membru in Biroul politic judetean al PNL, ajutand in ceea mai mare parte a activitatii sale politice, organizatiile liberale din Otelu Rosu si de pe Valea Bistrei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: