Tatuatul lui Dragnea. Noul presedinte al PSD Cluj: „Multumesc doamnei presedinte Viorica Dancila”

politica

Liviu Alexa, „jurnalist” platit de PSD, a devenit presedinte interimar al PSD Cluj. Acesta s-a remarcat in trecut prin articole extrem de slugarnice la adresa lui Liviu Dragnea.

„Multumesc doamnei presedinte Viorica Dancila pentru increderea si curajul de a ma numi in aceasta pozitie despre care va reamintesc ca este interimara. Nu m-a facut mama presedinte PSD Cluj si nici nu o sa mor daca nu o sa mai fiu. Atata timp cat voi indeplini aceasta functie, o sa muncesc asa cum am muncit mereu pentru proiectele mele. Nu ma voi lasa santajat de nici o amenintare cu plecatul a vreunui primar sau deputat, insa voi vrea sa colaborez cu toti cei care doresc sa munceasca si sa faca social-democratie, nu cumetrie. Sunt tanar si prioritatea mea va fi aducerea de tineri in partid. Nu vreau sa fiu nici sef la Transelectrica, nici la Transgaz. Nu candidez la Primarie, vreau doar sa arat ce inseamna sa gandesti eficient, alaturi de o echipa care isi doreste sa traga”, a declarat Liviu Alexa in ziarul pe care il patroneaza, Ziar de Cluj.

Liviu Alexa s-a remarcat prin numeroase articole slugarnice la adresa lui Liviu Dragnea. De asemenea, acesta se afla si pe lista de jurnalisti care au incasat bani de la PSD, pe care mai figureaza si Bogdan Chirieac si Doru Buscu. Alexa a incasat anul trecut 431.000 de lei de la PSD prin Pagina Ciudatului SRL.

Exemplu de articol scris de Liviu Alexa.

Alexa a avurt si atitudini antisemite. Intr-un articol publicat in Ziar de Cluj, publicatie pe care o patroneaza, Alexa sustine ca Dacian Ciolos s-a intalnit cu Florian Coldea la Viena in prezenta a „trei barbati cu zulufi de evrei”.

„Sursele noastre ne-au spus ca, la intalnire, au fost flancati si de trei barbati cu zulufi de evrei, dintre care unul semana izbitor cu Mihai Razvan Ungureanu, despre care, va mai dam o bomba: va spunem ca si-a oficializat relatia cu Mossadul. Practic, la acest proiect de a-l face pe Ciolos presedinte, isi dau mainile sclavul americanilor, sclavul serviciilor secrete frantuzesti si sclavul Mossadului”, a scris Alexa, spunand ca Ciolos este „lacheul imperialistilor”.

Mai mult despre:

Comentarii: