Te-a obosit Romania? Top 10 tari frumoase in care poti sa traiesti MINUNAT cu aceiasi bani

vacante

Cu siguranta ca te-ai gandit sa pleci din tara de multe ori, nu neaparat ca sa cauti un job mai bine platit. Pentru ca iti doresti mai mult soare, mai multa liniste, mai multa culoare sau ca sa traiesti mai intens. Pare greu de realizat, mai ales ca banii nu ii dau afara din casa pe romani, insa exista locuri si tari frumoase in care se poate trai confortabil chiar pe mai putini bani decat aici. Vezi in continuare un TOP 10 cu cele mai ieftine tari frumoase din lume, cu plaje superbe, viata de noapte incendiara, vegetatie luxurianta, locuri unde poti sa te simti intr-o vacanta permanenta.

Panama

Daca iti plac plajele insorite si padurile tropicale, Panama ar putea fi locul potrivit pentru tine. Chiria medie pentru un apartament este de 450 de dolari, cu tot cu utilitati, deci cam tot ca in Bucuresti.

panama-346610_640-500x375

Guatemala

Cu o chirie de numai 320 de dolari, Guatema este mai ieftina decat Panama, chiar daca ofera un climat asemanator. Pe langa faptul ca toate acolo costa foarte putin, mai ales transportul, te poti bucura oricand de privelistea ruinelor mayase si de celebra si delicioasa cafea locala.

guatemala-500x375

Thailanda

Am ajuns si la deja populara destinatie, chiar si printre romanii din categoria de mijloc, Thailanda. Chiria si intretinerea costa impreuna mai putin de 370 de dolari, foarte putin avand in vedere ce ofera aceasta tara.

thailand-monks-500x332

Vietnam

Daca este pasionat de mancaruri exotice, Vietnam ofera o paleta extrem de larga de specialitati din produse locale care iti vor lasa gura apa. O cina la restaurant costa mai putin de cinci dolari, iar nimeni nu asteapta sa lasi bacsis! Chiria pentru un apartament este de 300 de dolari pe luna.

vietnam-500x340

Belize

Iata o alta destinatie insorita pentru iubitorii de plaje, situata intre Guatemala si Mexic. Chiria este de numai 140 de dolari pe luna.

belize-boat-beach-500x375

Malaesia

Tara cu clima tropicala, situata in SE Asiei, Malaesia este un paradis gastronomic, cu peisaje uluitoare si sute de festivaluri multicolore. Nu lipsesc nici insulele unde palmieri inalti strajuiesc plaje cu nisip al si fin. In aceasta tara minunata, chiria si intretinerea locuintei costa, luate impreuna, mai putin de 280 de dolari pe luna.

1-5

Albania

Mult mai aproape de Romania, Albania s-a dezvoltat spectaculos in ultimii 10 ani. Chiar daca nu este atat de calda si insorita precum tarile mentionate mai sus, ofera in schimb o istorie bogata si experiente culinare de neuitat. Chiria si restul cheltuielilor adiacente se ridica la 200 de dolari pe luna.

albania-church-500x325

Nicaragua

Nicaragua este cea mai intinsa tara din America Centrala, aici poti trai foarte confortabil cu mai putini bani decat in Romania. Abonamentul pentru transport in comun este de numai 10 dolari pe luna, iar chiria de 190 de dolari pentru un apartament.

nicaragua-500x334

India

Ei bine, am ajuns si la fascinanta India, tara care abunda in cultura si istorie, locul unde s-au nascut Gandhi, sahul, yoga si kamasutra. Mai putin de 400 de dolari pe luna sunt de ajuns pentru a-ti acoperi toate cheltuielile necesare unui trai satisfacator, basca vei putea explora tot ce ofera aceasta natie spectaculoasa.

india-Taj-Mahal-500x375

Nepal

Am ajuns si la primul loc, care este ocupat de Nepal, o destinatie obligatorie pentru cei aflati in cautari spirituale, preocupati de diversitatea culturala. Chiria si utilitatile se ridica aici la numai 120 de dolari pe luna, o suma foarte mica chiar si pentru majoritatea romanilor.

Nepal-Stupa-500x375

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: