Te simti amenintat de DNA? Ponta: „Toti romanii stau sub teroarea unei inculpari penale”

politica

Victor Ponta sustine ca toti romanii sunt inspaimantati ca ar putea deveni tinte ale procurorilor DNA. El acuza ca „propaganda securista” nu lasa Parlamentul sa se atinga de legile justitiei.

Construim mentalitati de lunga durata bazate pe abuzuri si manipulari. Pe de-o parte toti cei care traiesc in Romania stau sub teroarea zilnica a unei inculpari penale pentru interpretabile si subiective activitati „defectuoase” (inculpare care poate sa vina si pentru fapte mai vechi de 5-10-15 ani)! Pe de alta parte orice clarificare din partea Parlamentului sau a CCR este „sfarsitul luptei anticoruptie” , „victoria coruptilor” sau pierderea a sute de milioane si miliarde (ceea ce si ieri si de fiecare data s-a dovedit o simpla gogoasa)!

Deci cat timp Propaganda Securista domina Romania nu vom avea nici democratie, nici prosperitate, nici stabilitate sau predictibilitate! Vom trai in varianta romaneasca a „Game of Thrones” cu sange, tradari, razboaie civile si cuceriri din exterior! Nimic nu se poate construi pe termen lung in acest fel!”, a scris Ponta pe Facebook.

Fostul premier s-a plans ca Parlamentul este impiedicat sa adopte decizii ce privesc legile justitiei.

„Parlamentul este diabolizat si terorizat sa nu se atinga nici macar de un articol care are si pe departe legatura cu ceva din justitie (vezi discursul aberant al Prunei contra „Legii Avocatilor”). Desi tocmai adoptarea legilor este una din functiile fundamentale ale Parlamentului, acesta s-a abtinut total in ultimii ani si tot aceiasi reprezentanti ai Propagandei tipa pe urma de ce nu se modifica legile?!”, a punctat Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: