Teapa pregatita de Ponta dupa caderea Guvernului Dancila: „Facem noi guvernul, mergem la Cotroceni si spunem ‘vrem sa ducem guvernarea pana la sfarsit'”

politica

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, partid format din traseisti de la PSD, le transmite celor din PSD si ALDE ca ar putea forma impreuna un nou guvern dupa ce motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila va fi adoptata. Motiunea este insa introdusa si sustinuta de PNL si USR.

”Eu cred ca dupa ce pica Guvernul Dancila, o sa merg la fostii mei colegii mei colegi de la PSD, alaturi de cei de la ALDE si am sa le spun in felul urmator: haideti sa semnam toti parlamentarii celor trei partide un angajament si sa mergem la Cotroceni, cred ca in total suntem vreo 260. La Cotroceni mergem si-i spunem domnului presedinte: noi suntem parlamentarii alesi in anul 2016, suntem 260 de parlamentari si vrem sa ducem guvernarea pana la sfarsit. Uitati de Dancila! Gata, Dancila nu mai este!

Prim-ministru trebuie sa fie o persoana care sa nu fie implicat politic. Nu trebuie sa fie un premier de la PSD, de la Pro Romania ca e partid prea mic sau de la ALDE”, a declarat Ponta intr-un interviu pentru DC News.

Mai mult despre: ,

Comentarii: