„Teapa, pufosilor”. Consilierul lui Ponta, Palada, si-a cumparat apartament RA-APPS in centrul Capitalei

news

Mirel Palada, consilier de stat al premierului Victor Ponta, a cumparat, anul trecut, un apartament de la RA-APPS pe strada Mihai Eminescu din capitala, intr-un bloc situat la aproximativ 250 de metri de Piata Romana, au declarat surse guvernamentale pentru Hotnews.

Mirel Palada a refuzat, in mai multe randuri, sa raspunda oricarei intrebari, inchizand telefonul imediat dupa ce reporterul Hotnews s-a prezentat. Intrebat daca a cumparat apartamentul prin licitatie sau negociere directa sau de ce a ales sa cumpere de la RA-APPS si nu din piata, acesta s-a limitat in a transmite un mesaj ironic: „Si eu te iubesc”.

In perioada 30 mai – 23 decembrie 2014, Palada a cumparat, impreuna cu sotia sa, un apartament in Bucuresti cu o suprafata de 160 mp, reiese din ultimele doua declaratii de avere ale demnitarului. Acesta ar fi un imobil pe strada Mihai Eminescu, detinut de RA-APPS. Nu e clar cat a platit Mirel Palada pentru acest apartament si in ce conditii l-a cumparat (licitatie sau negociere directa). RA-APPS a refuzat sa ofere detalii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: