externe

Tel-Avivul, tintit cu un „baraj major de rachete”, dinspre Rafah. Atacul a fost revendicat de Hamas

Armata israeliana (IDF) a transmis ca cel putin opt rachete au fost trase duminica spre centrul tarii dinspre Rafah, in sudul indepartat al Fasiei Gaza, unde trupele sale sunt angajate in lupte aprige cu grupurile armate palestiniene, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Armata a sustinut ca „unele dintre rachete au fost interceptate”, iar un corespondent al AFP in Fasia Gaza a transmis ca a vazut rachete lansate de la Rafah.

De partea cealalta, aripa militara a Hamas a declarat ca a luat ca tinta Tel Aviv-ul cu un „baraj major de rachete”, intr-un mesaj postat duminica pe reteaua sociala Telegram.

„Am bombardat Tel Aviv-ul cu un baraj puternic de rachete ca raspuns la masacrele sioniste impotriva civililor”, au scris Brigazile Izz ad-Din al-Qassam in mesajul lor postat online la cateva minute dupa ce sirenele de avertizare au sunat in centrul Israelului.

(foto: twitter.com/IDF)

Urmareste-ne si pe:
Flavius Iancu

Share
Published by
Flavius Iancu

Recent Posts

DNA l-a prins pe seful IPJ Cluj ca si-a folosit nevasta pentru a scapa de o amenda de circulatie. Politistii de la rutiera sunt si ei anchetati

Surse judiciare au prezentat detalii pentru aktual24.ro in legatura cu cazul chestorului Mihai Rus, seful…

2 ore ago

„Premiera mondiala”. Parisul va testa taxiurile zburatoare in timpul Jocurilor Olimpice – Video

Taxiurile zburatoare vor fi testate deasupra Parisului in timpul Jocurilor Olimpice din 2024, a anuntat…

38 de minute ago

Danemarca vrea sa ridice bariere in calea „flotei fantoma” de petroliere rusesti care trec prin stramtorile daneze spre Marea Baltica. Anuntul guvernului de la Copenhaga

Danemarca ia in considerare modalitati de a limita trecerea vechilor petroliere care transporta petrol rusesc…

3 ore ago