Tel Drum, contract de 22 de milioane euro de la PSD. Dragnea va iesi putred de bogat din puscarie

politica

Europarlamentarul USR Clotilde Armand anunta ca firma Tel Drum a obtinut un contract urias din partea Consiliului Judetean Teleorman in valoare de peste 22 de milioane de euro.

„In plina pandemie de COVID19, PSD umple conturile TEL DRUM cu peste 100 milioane lei. Consiliul Judetean Teleorman i-a atribuit in data de 6 mai 2020 firmei TEL DRUM, controlata de Liviu Dragnea, un contract in valoare de… tineti-va bine:

109.479.943 lei (22.668.062 E) pentru ‘Intretinere curenta si periodica pe timp de vara a drumurilor judetene’.
Inchisoare, carantina, nu mai conteaza… TEL DRUM plombeaza. Trebuia sa fie in insolventa dar uite ca le merge bine treaba. Alo, DNA?”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

In luna aprilie, Tel Drum a obtinut un alt contract, de „numai” 4 milioane euro de la CJ Teleorman.

Procurorii DNA suspecteaza ca in spatele Tel Drum se afla fostul stapan al PSD, Liviu Dragnea. CJ Teleorman este condus de un apropiat al lui Liviu Dragnea, Danut Cristescu.

Citeste si: „Mafia isi conduce afacerile din puscarie”. Suma uriasa castigata azi de Tel Drum din patru contracte cu bani publici, furnizate de CJ Teleorman

Danut Cristescu si PSD Teleorman au ramas in continuare foarte apropiati de puscariasul Liviu Dragnea caruia ii ureaza public „Sanatate” si „La multi ani” cu ocazia zilei sale de nastere sau cand sunt sarbatori religioase.

Citeste si: Singurele organizatii PSD care au ramas alaturi de fostul stapan, Dragnea. Mesajul puscariasului, distribuit oficial de PSD Teleorman si PSD Mehedinti

Dosarul Tel Drum de la DNA se bazeaza pe o investigatie OLAF care constata o frauda masiva cu fonduri europene in domeniul constructiei de drumuri si recomanda recuperarea integrala a 21 de milioane de euro.

In dosarul Tel Drum Liviu Dragnea este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene, in legatura cu favorizarea companiei in privinta acordarii de contracte. Faptele ar fi fost comise in perioada in care era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: