Telefoane mobile GASITE printre resturile avionului. Ce spun anchetatorii

news

Anchetatorii tragediei din Alpii francezi au anuntat ca au fost gasite telefoane mobile printre resturile avionului Germanwings.

Pana in acest moment, telefoanele nu au oferit noi indicii despre cauzele prabusirii. Locotenentul-colonel Jean-Marc Menichini a declarat pentru Sky News ca aparatele au nevoie de o examinare totala. El a refuzat sa ofere si alte amanunte.

In urma cu doua zile, publicatia Paris Match a sustinut ca se afla in posesia unei inregistari facite cu telefonul in avion.

„Scena este atat de haotica incat este greu sa identifici oamenii, insa tipetele pasagerilor arata ca acestia stiau cu siguranta ce urmeaza sa li se intample. Se poate auzi cum pasagerii tipa ‘Dumnezeule!’ in mai multe limbi. De trei ori se aud zgomote metalice, probabil e pilotul care incearca sa deschida usa cabinei cu un obiect dur. Spre final, dupa zgaltaituri puternice, tipetele se intensifica. Dupa care nimic”, scria Paris Match.

Cu toate acestea, autoritatile din Franta au negat vehement existenta unei asemenea inregistrari. „Filmarea publicata de Paris March este falsa. Este un trucaj. Nu exista un asemenea video”, a declarat un purtator de cuvat al politiei franceze pentru NBC News.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: