Teleormaneanul care a fost pus sef al Jandarmeriei, filmat in timp ce coordona represiunea. Cum a reactionat fata de acest barbat plin de sange – Video

news

Noul sef al Jandarmeriei, Ionut Sindile, a fost filmat, in timpul protestului Diasporei, in timp ce coordona reprimarea violenta a manifestatiei din Piata Victoriei. El a preluat comanda interimara a Jandarmeriei de la Sebastian Cucos, la doar patru zile dupa interventia brutala a jandarmilor contra manifestantilor.

Sindile a fost filmat de jurnalistii de la Passport Productions in momentul in care jandarmii au inceput evacuarea violenta a manifestantilor si au dat drumul tunurilor de apa si a grenadelor fumigene-lacrimogene-iritante. „Noi l-am surprins in actiune, cu statia aprinsa la brau, in timp ce alti jandarmi impiedicau presa sa inregistreze imagini”, mentioneaza sursa citata.

Colonelul Ionut Sindile a fost filmat si in timp ce se uita la un barbat plin de sange si nu reactioneaza in niciun fel.

Ionut Sindile, prim-adjunct al inspectorului general si sef al Statului Major al Jandarmeriei Romane, a fost numit marti ca sef interimar al Jandarmeriei, de catre ministrul de Interne Carmen Dan, cu o zi inaintea expirarii interimatului lui Sebastian Cucos.

Potrivit unui comunicat al MAI, colonelul Ionut Catalin Sindile are 40 de ani si este nascut in judetul Teleorman. El a absolvit Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza in anul 2000, la arma jandarmi, avand o vechime de 18 ani in Jandarmeria Romana.

Comentarii: