Televiziunea infractorilor. Interlopul Remus Radoi din Caracal, invitat de seama la Antena 3

news

Interlopul caracalean Remus Radoi a fost invitat de seama, joi, la Antena 3, al realizatorului Razvan Dumitrescu. Interlopul si-a dat cu parerea despre crimele de la Caracal si a negat ca este interlop.

„Studiind profilul criminalului pare-se ca la momente de criza ar fi capabil sa scape de victima, in conditiile in care victima arata clar o lipsa de cooperare si capacitatea de a da informatii catre organele de ancheta in cazul in care ar fi scapat de la dumnealui.

Or, in situatia in care se pornise deja acea presiune mediatica, probabil criminalul a simtit pericolul si a trecut la lichidarea ei”, a spus Remus Radoi la Antena 3.

Remus Radoi a mai spus ca este posibil ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici.

„Avand in vedere trecutul dumnealui si faptu ca se pare ca pe zona Italia a actionat intr-o forma de grup organizat, e adevarat restrans, este posibil ca si aici sa fi avut terte persoane cu care conlucra, dar momentan date certe nu exista”, a adaugat Radoi.

Prezenta lui Radoi la Antena 3 este criticata dur de jurnalistul Mircea Marian.

„Pentru a doua zi consecutiv, interlopul Radoi acorda interviuri, in prime time, la Antena 3, tot lui Razvan Dumitrescu, si isi da cu parerea despre drama din Caracal. In sceneta prinsa de mine, Radoi – individul condamnat pentru ca a batut un om – evalueaza profilul psihologic al presupusului asasin, Dinca. Presa, frate”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Remus Radoi are la activ doua condamnari. Pe 3 aprilie 2002, si-a incendiat masina in fata ministerului Justitiei. A stropit masina cu benzina si i-a dat foc, se scrie intr-un comunicat oficial al Guvernului Romaniei. Imagini de televiziune sau de pe camerele de supraveghere il surprind in anul 2010 scotand pistolul pe strada, implicat in violente si batai, astfel ca in 2011, potrivit Libertatea, Radoi a fost condamnat de Judecatoria din Caracal la 1 an si 6 luni de inchisoare cu suspendare dupa ce in 2007 si 2009, a batut niste rivali.

O contorizare facuta de G4media arata firmele controlate de Remus Radoi ca avand contracte in timp de peste 4,3 milioane de euro bani publici cu institutii publice.

Mai mult despre: ,


Comentarii: