Nasul TV a ajuns in STRADA. Radu Moraru are probleme grave

news

Nasul TV, televiziunea fondata de Radu Moraru,  a fost evacuat din sediul de pe Calea Victoriei din Bucuresti. Moraru s-a pland deseori ca are probleme financiare.

Mobilierul din studioul Nasul TV era vineri in strada. Radu Moraru nu a facut un secret din faptul ca se confrunta cu probleme financiare. Din acest motiv, el s-a certat urat cu fostul sau partener, Robert Turcescu.

nasul-tv

„Dupa ce m-am intors din State, la sugestia unui prieten adevarat, care m-a rugat sa il testez pe Robertino de buna lui credinta pe care mi-a declarat-o permanent, l-am rugat pe Turcescu sa sprijine si el Televiziunea Libera, singura, cu 20.000 de euro din preaplinul sau de juma’ de milion de euro cash ! Imprumut pentru 2 luni! Ash! Omul a refuzat si m-a privit ca o insecta despre care stia ca va fi distrusa! V-am spus, Turcescu tot mai crede in Sistem! Am revenit dupa un timp si i-am zis ca mai avem nevoie de doar 5.000 de euro! Ash, niciun raspuns!”, relata Moraru in luna iulie.

Recent, Moraru a fost executat silit de o importanta banca, pentru un credit neachitat de 2,2 milioane de euro, bani folositi pentru constructia unui hotel langa Brasov.

Foto: Facebook/Cristi Pantazi

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: