Televiziunile nu sufla o vorba. Florin Citu dezvaluie uriasele salarii din companiile lui Firea: „Asa isi bate joc de banii romanilor”

politica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, revine cu noi informatii despre modul scandalos in care sunt cheltuiti banii publici in Primaria Bucuresti. Citu arata ca salariul mediu net in companiile infiintate de Gabriela Firea este de 7.400 de lei.

„Gabriela Firea si companiile ei! Am revenit cu detalii.

In 2017 G.Firea a infiintat 22 de companii. Astazi sunt functionale 18. Cati oameni lucreaza in aceste companii? 4500 de persoane. 1500 doar la Compania Municipala Consolidari.

Salariile? Evident mai mari ca in sectorul privat. Ajung la 7400 lei NET. Cu cati bani au fost capitalizate? Mai clar, cati bani a luat G. Firea de la investitii pentru plata SINECURILOR? UN MILIARD de lei!!!

Asa isi bate joc G.Firea de banii romanilor”, a scris Citu pe Facebook.

Niciun post de stiri nu a preluat aceste informatii. Majoritatea posturilor de televiziune de stiri beneficiaza de contracte de publicitate generoase din partea Primariei Bucuresti.

Gabriela Firea a sustinut, miercuri, intr-un mesaj pe Facebook ca liberalii o ataca „in haita”.

„Ataca in haita, recitand mesajele de la partid, scrise de consilierii specializati in minciuni, manipulari si defaimari, fara sa tina cont de faptele, situatiile si cifrele reale. Cu un singur gand : recucerirea Capitalei, in scopul jefuirii banului public.

Nu este suficient ca tot felul de ministri incompetenti si semidocti isi fac publicitate prin atacuri la adresa mea, acum au programat la interviuri si primari PNL din tara.

E un progres, totusi! Pana acum, imi dadeau lectii primari care au condus localitati cu 25 000 suflete, acum unii intre 70 si 120 000 cetateni. Cat doua-trei cartiere dintr-un sector al Capitalei, ei gestionand 4 intersectii principale, fata de peste 450 in Bucuresti!

Primari cu 4-5 mandate in spate, care au avut timp si fonduri de la guvern sa dezvolte comunitatile lor! Bravo lor! Dar care, si dupa atatia ani, au in continuare probleme – administratia e grea si pentru ei -, atat in domeniul traficului sufocant, al poluarii, al investitiilor in scoli, policlinici, spatii verzi, locuri de joaca etc”, acuza Firea intr-un mesaj pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: