Temeri acute si in Norvegia. Parintii cer mai multi POLITISTI in jurul scolilor de frica refugiatilor

externe

Consiliul local al unei localitati din Norvegia a luat masuri suplimentare de securitate, dupa ce s-a anuntat deschiderea unui centru de tranzit pentru refugiati in apropiere de o scoala.

Parintii speriati au insistat pentru intarirea masurilor de siguranta in oras, fiindu-le teama pentru copiii lor, mai ales dupa ce au auzit istorii teribile cu migranti care au abuzat si violat fete de-a lungul calatoriilor lor prin Europa, anunta Express.

Centrul pentru migranti va fi deschis la cateva sute de metri de Scoala Lysaker din Baerum. La o intalnire publica, parintii au transmis ca se simt in pericol iar securitatea copiilor  este compromisa de decizia de a plasa centrul de refugiati chiar langa scoala.

Consiliul local a luat atitudine si a promis ca va posta politisti de-a lungul unui pasaj intunecat folosit de copii pentru a ajunge si pleca de la scoala.

Directoarea scolii, Susanne Kaaloy, declara ca nu ar numi asa ceva „chiar masuri de siguranta”. E mai bine ca adultii sa fie prezenti pentru a asigura securitatea pentru copii si parinti.

Proiectul de intarire a masurilor de siguranta a venit dupa ce parintii si-au manifestat temerile fata de tot mai nelinistitoarele informatii care circula despre ispravile refugiatilor prin Europa. Cererea de gardieni arata, inca o data, ca tensiunile sunt in crestere in Scandinavia intre localnici si migranti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: