Temeri in cadrul coalitiei ca Laura Codruta Kovesi ar putea candida la Presedintie. Ce i-a spus fosta sefa a DNA lui Rares Bogdan: „Domnule, nu candidez”

politica

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan sustine ca, intr-o discutie cu Laura Codruta Kovesi, aceasta i-a transmis ca nu va candida la alegerile prezidentiale de anul viitor. ”Dar daca ar candida, ar fi un candidat de forta, dar nu cred ca va candida”, a adaugat Rares Bogdan. 

Intrebat, sambata, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, daca Laura Codruta Kovesi va candida la alegerile prezidentiale din Romania, Rares Bogdan a precizat ca a avut o discutie cu ea pe acest subiect.

”Trebuie sa o intrebati. La Comisia pentru aprobarea bugetului EPPO, unde sunt membru al comisiei, am intrebat-o dupa (…) si cred ca dansa mi-a deschis subiectul. Nici macar n-am apucat sa o intreb eu, ca mi-a zis: ‘Domnul Bogdan, va rog, spuneti-le colegilor dumneavoastra si celor cu care va intalniti, leadership-ul coalitiei, domnule, nu candidez’. Astea sunt declaratiile dansei spuse direct la Bruxelles acum vreo luna”, a explicat Rares Bogdan, citat de news.ro.

”Dar daca ar candida ar fi un candidat de forta datorita mesajului anticoruptie care a urcat din nou in top trei in Romania”, a adaugat Rares Bogdan.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: