Temutul lider interlop Florin Duduianu, cautat de politie inca din 2020, a fost arestat la Los Angeles

news

Duduianu, interlop, manelisti, Salam, arestat, Los Angeles

Florin Duduianu, pe numele caruia fusese emis un mandat de arestare inca din 2020, a fost prins de politistii din Statele Unite ale Americii, care si-au anuntat colegii din Romania. El este acuzat de santaj, talharie si talharie calificata, intr-un dosar in care victimele erau cantareti de manele.

„La data de 8 august 2023, Politia Romana a fost informata, prin Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala, cu privire la faptul ca, in prezent, un barbat, de 38 de ani, din Bucuresti, este arestat in Los Angeles – Statele Unite ale Americii”, a transmis, martis eara, IGPR.

Sursa citata a precizat ca impotriva acestuia a fost emis, in anul 2020, de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, un mandat de arestare preventiva, pentru 30 de zile, pentru savarsirea infractiunilor de santaj, talharie si talharie calificata.

Surse judiciare au precizat ca barbatul arestat in SUA este Florin Duduianu.

El este vizat intr-un dosar in care victime erau cantareti de manele.

”In perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpatii, cunoscuti in spatiul social avand ca preocupare savarsirea de fapte cu violenta, profitand de reputatia conferita de apartenenta la o anumita familie, prin violente si amenintare cu acte de violenta, au constrans persoanele vatamate, care isi desfasoara activitatea in domeniul muzical, sa le remita sume importante de bani, imediat sau in viitor si sa participe in mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, anuntau, in 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 intr-un comunicat dat publicitatii luni.

Dosarul a fost inscris pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 al Capitalei, iar printre inculpati se numara Florin Duduianu si Stefan Duduianu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: