Tensiuni EXPLOZIVE. Israelul lanseaza ATACURI in Siria impotriva trupelor sustinute de RUSIA

externe

Israelul ar fi bombardat o baza de rachete Scud a regimului Assad, aflata la nord de Damasc, in apropiere de granita cu Libanul, la doar cateva zile dupa un alt atac aerian in zona, anunta mmedia.me.

„Avioanele israeliene au incalcat spatiul aerian libanez si sirian si au bombardat Brigada 155, aflata in zona Qutayfa, distrugand mai multe depozite de rachete”, au declarat surse pentru 7al.me.

Reporterii site-ului au mai discutat cu activistul sirian Ahmad Yabrudi care sustine ca „avioanele au bombardat trei depozite ale Brigazii 155 care contin rachete Scud, in zona de vest Qutayfa, distrugandu-le complet”.

Site-ul de stiri pro-Hezbollah mulhak.com a scris, cu privire la incident, ca avioanele israeliene nu au intrat in spatiul aerian sirian, sustinand ca Baza de rachete a fost tintita de pe teritoriul aerian al Libanului.

Un alt atac, cel de vineri deara, ii este atribuit Israelului, care ar fi efectuat raiduri aeriene in apropierea granitei Siriei cu Libanul. Potrivit publicatiei israeliene Haaretz, tirurile cu rachete israeliene au lovit Ras al-Ayn si Qutayfa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: