Tensiuni pe platourile de filmare ”Game of Thrones”. Cersei este la un pas sa produca un scandal

life

Actrita  Lena Headey, cea care o interpreteaza pe Cercei in ”Game of Thrones”, este deranjata de prezenta lui  Jerome Flynn , colegul ei de platou care il interpreteaza pe Bronn. Cei doi au avut o relatie in 2002 care nu s-a terminat bine, iar acum abia daca se mai suporta in timpul filmarilor.

Dupa cum a declarat un membru al echipei ziarului The Telegraph, in 2014, intr-o nota informativa care circula pe platou se indica echipei din serial ca acestia nu trebuie sa joace in aceleasi scene. Sursa a precizat ca „Jemore si Lena nu isi vorbesc niciodata si nu impart aceeasi incapere in acelasi timp”, fapt ce arata ca animozitatea dintre ei este un lucru cunoscut de toata lumea. Sursele spun ca Cersei este la un pas sa izbucneasca.

Relatia dificila a ramas ascunsa o perioada de timp, dar in ultimul episod al celui de-al 7-lea sezon o scena pare sa dezvaluie tensiunile dintre cei doi. La un moment dat, Bronn pleaca sa bea intr-o taverna exact in momentul in care Cercei isi face aparitia in scena. Poate ca plecarea intempestiva a lui Bronn nu tine de o indicatiile regizorale, ci pur si simplu actorul nu a vrut sa fie in aceeasi scena cu fosta lui iubita, iar producatorii seriei i-au respectat dorinta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: