Tentativa de incendiere a sediului PSD Cluj. Liderii PSD striga ca sunt victime ale „anarhismului”

politica

PSD Cluj a depus, joi, o plangere la Politie reclamand faptul ca persoane necunoscute au dat foc scarilor care duc spre sediul filialei judetene din Cluj-Napoca si la anexele sediului, fiind vorba despre ”anarhism curat”, potrivit liderului organizatiei, transmite corespondentul Mediafax.

Presedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat, joi ca in alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste.

”La inceputul anului, un protestatar #rezist a incercat sa incendieze sediul social-democratilor clujeni. Dupa un an, pentru fapta savarsita a fost trimis la munca in folosul comunitatii, timp de 60 de zile. In noaptea trecuta, intr-o maniera similara, dar mai radicala, o mana criminala a dat foc la scarile spre sediul PSD Cluj si la anexele sediului PSD Cluj. Asta nu este nici opozitie, nici politica, este anarhism curat! In alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste. Am depus plangere la Politie”, a spus Nasra.

In februarie 2018, peretii si usa sediului PSD Cluj au fost stropite cu benzina si incendiate, autorul fiind prins, ulterior, de politisti, si identificat ca fiind un protestatar nemultumit de politica partidului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: