Teodorovici a ajuns la DNA: „Foarte bine ca am fost ascultat, este normal”

news

Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Teodorovici a precizat in fata sediului DNA ca a cerut sa asculte mai multe convorbiri dintr-un dosar din 2013, care a fost clasat.

„Eu am facut cerere catre DNA sa pot sa vin sa ascult toate convorbirile despre mine. (…) Am fost notificat ca dosarul respectiv, din 2013, s-a clasat. (…) Am primit acasa hartia cu notificarea ca s-a clasat, fara sa stiu exact despre ce este vorba, cine a fost in dosar. Eu am venit sa aflu de la dansii (procurori – n.r.), sa ascult acele convorbiri telefonice din acea perioada. (…) Discutia respectiva a fost inregistrata ca urmare a acelei spete din 2013. A fost la modul general, tot ce vorbeam si discutam si probabil si astazi la fel, si foarte bine se face, este ascultat, sunt o persoana publica si este normal”, a afirmat Teodorovici, citat de Agerpres.

El a adaugat ca sunt politicieni cu „functii foarte inalte” care ar trebui sa fie subiectul verificarilor facute de procurori.

„Mi-am adus aminte de unele discutii pe care le-am avut cu diversi politicieni de la acea vreme in functii foarte inalte din toate partidele politice si mi-a trezit un gust amar si am zis ca poate cei care ar trebuie sa fie subiectul acestor verificari tocmai nu sunt”, a spus Eugen Teodorovici.

Comentarii: