Teodorovici a fost dat afara din functia de consilier al premierului. Ce l-a infuriat atat de tare pe Dragnea

politica

Premierul Mihai Tudose a decis vineri sa ii retraga calitatea de consilier onorific senatorului Eugen Teodorovici dupa numai cinci zile de cand a fost numit. El a declarat, joi ca nu se justifica acordarea a 13 milioane de euro pentru un stadion in Alexandria, Teleorman.

Senatorul Eugen Teodorovici, numit in urma cu o saptamana consilier onorific al premierului Mihai Tudose, si-a pierdut aceasta calitate, au declarat surse guvernamentale.

Este posibil ca la baza deciziei premierului sa fie declaratiile cu care s-a remarcat Teodorovici in ultimele zile. Printre ele se afla propunerea de impozitare a bisericii sau critica adusa investitiei de la stadionul din Alexandria.

El a zis joi ca „nu se justifica” alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal in Alexandria, judetul Teleorman.

Senatorul PSD a adaugat ca inca nu a discutat cu premierul Mihai Tudose despre acest subiect, pentru ca „decizia a fost luata de ministrul Dezvoltarii”.

„Nu am nimic cu cei care sustin sportul, fotbalul, dar sunt convins ca erau alte lucruri la nivel national…”, a adaugat Eugen Teodorovici.

Tot Teodorovici a declarat vineri, la receptia de la Ambasada Frantei ca taxa de solidaritate este „o aberatie” si nu se va aplica, subliniind ca nu sunt analize economice si argumente care sa sustina aceasta masura.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: