Teodorovici isi aduce si el obolul la altarul martirului Dragnea. Mesaj slugarnic, sa nu creada Dragnea ca s-a dat cu „sobolanii”

politica

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca nu a crezut niciodata in „telejustitie, justitie populara” sau in folosirea luptei impotriva coruptiei ca „pasaport pentru propulsarea politica”, afirmand ca astazi are incredere ca justita pentru Liviu Dragnea inseamna prezumtia de nevinovatie pana la decizia finala. El il indeamna pe liderul PSD sa nu dea curs unor presiuni care nu cer decat o condamnare antepronuntata.

„Niciodata nu am crezut si nici acum nu cred in “telejustitie”, in “justitia populara” sau in folosirea “luptei impotriva coruptiei” ca pasaport pentru propulsarea politica. Astazi, ca intotdeauna, am incredere deplina si sper ca si pentru Liviu Dragnea Justitia inseamna prezumtia de nevinovatie pana la pronuntarea deciziei finale, fara a da curs unor presiuni care nu cer decat o condamnare antepronuntata – in numele strazii sau al adversarilor politici!”, a scris Eugen Teodorovici pe contul sau de Facebook.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz in serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia instantei supreme nu este definitiva.

Comentarii: