Teodorovici isi trage Vama sub control direct: „Se va crea o structura separata, independenta total, sub autoritatea ministrului de Finante”

politica

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, ca Vama va fi scoasa din subordinea Administratiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si va fi o structura separata sub autoritatea ministrului de Finante.

„Se va crea o structura separata, independenta total, sub autoritatea ministrului de Finante, deci nu subordonata cuiva. Ce ramane in ANAF se rearanjeaza, regiunile dispar ca si putere, pentru ca nu este corect ca sa aiba regiunea decizia cand la judet e problema. Partea de contestatii pleaca de la ANAF la Finante, pentru ca nu ANAF-ul trebuie sa judece ceea ce tot ANAF-ul a spus”, a explicat Teodorovici, in cadrul unei intalniri cu reprezentanti ai mediului de afaceri si romani plecati in strainatate, citat de Agerpres.

Ministrul Eugen Teodorovici, ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Natalia Intotero, si ministrul Apararii, Gabriel Les, au participat vineri la evenimentul „Ziua Diasporei – Negresti-Oas este Acasa”. Evenimentul a fost organizat in premiera de Primaria orasului Negresti-Oas, in parteneriat cu Fundatia Romanian Business Leaders, prin RePatriot.

Mai mult despre:


Comentarii: