Teodorovici are o mica declaratie de independenta in dictatura lui Dragnea. „Multi dintre colegi vin cu fel de fel de propuneri care mai de care mai habarniste”

news

Educatia financiara ar trebui inceputa de la cel mai inalt nivel, respectiv cel al clasei politice, pentru ca in Parlament se fac propuneri „habarniste”, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

„Ar trebui sa incepem (educatia financiara – n. r.) de la cel mai inalt nivel si anume cred ar trebui sa pregatim, sa educam clasa politica, in principal. Cred ca printre principalele locuri de unde sa incepem educatia financiara sau cultura financiara, pentru ca ma uit si in Parlament la multi dintre colegi care vin cu fel de fel de propuneri care mai de care mai habarniste – sa spunem populiste deja e depasit termenul – care nu au cum sa se incadreze in nicio logica, dar ca da bine undeva e de ajuns sa o promoveze si dupa aceea sa stai sa explici, sa ii faci sa inteleaga ca nu aceasta este logica. Si de la acest nivel cred ca ar trebui inceputa foarte agresiv o astfel de educatie financiara”, a spus Eugen Teodorovici, precizand, pentru Agerpres, ca nu s-a referit la o anume initiativa, ci la general. Declaratia a fost facuta la cea de-a doua editie a Galei EduFIN.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: