Teodorovici, pedepsit de Dancila dupa declaratiile de la Craiova. Orlando a fost exclus din delegatia conducerii PSD

politica

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu a mai face parte din delegatia cu care Viorica Dancila viziteaza Moldova. Teodorovici a facut mai multe declaratii controversate in cadrul intalnirii cu pesedistii din Dolj.

Dancila l-a exlus din delegatie pe Teodorovici, ea fiind in turneu prin Moldova impreuna cu secretarul general al PSD, Mihai Fifor, si cu ministrul Transporturilor, Razan Cuc. Pana acum, presedintele executiv al PSD a fost nelipsit la intalnirile din teritoriu ale lui Dancila.

In cadrul intalnirii de vineri cu organizatia PSD Iasi, Teodorovici a fost absent.

La Craiova, in urma cu cateva zile, Teodorovici a declarat ca „domnul presedinte Dragnea nu trebuie sa fie dat afara din familia PSD”.

„Ne-au facut sa nu putem sa pronuntam numele presedintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o si la televizor, n-am avut o relatie buna cu Liviu Dragnea, toata lumea o stie. (…) A fost al nostru, cu bune si cu rele, a fost al nostru. Un copil care iti greseste in casa, sparge farfuria sau ceasca cu cafea, il dai afara din familie? Nu, il chemi, il inveti, ii spui ce are de facut in mod corect sa nu mai greseasca. Asa si cu noi. Dragnea a facut multe lucruri bune. Este al nostru, sa nu ne fie teama sa spunem ce avem de spus”, a declarat Eugen Teodorovici in fata pesedistilor din Craiova.

Mai mult despre: ,

Comentarii: