Teodorovici se opune furios eliminarii pensiilor speciale: „Pentru ce sa se anuleze drepturi banesti pentru anumite categorii?”

politica

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a declarat, sambata, nu intelege de ce trebuie eliminate pensiile speciale. Declaratia a fost facuta la conferinta de alegeri a PSD Tulcea unde fostul ministru PSD a fost invitat de onoare.

„Vis-a-vis de o sesiune extraordinara… in care sa se faca ce? Sa se anuleze drepturi banesti pentru anumite categorii? Pentru ce? Pentru a aduce fondurile necesare aplicarii de catre Guvern a unor masuri? Ce treaba are una cu alta? Sunt chestiuni care trebuie discutate si mai ales argumentate pentru romani, ca intr-adevar ei sa inteleaga faptul ca nu se fac jocuri politice, ci se ia o masura politica, in interesul tarii”, a declarat Teodorovici, citat de Agerpres.

Conducerea PSD sustine, pe de alta parte, ca ea este cea care doreste eliminarea pensiilor speciale si ca liberalii ar dori sa le pastreze.

PSD a transmis, vineri, ca voteaza eliminarea pensiilor speciale si ca va cere convocarea unei sesuni extraordinare in acest sens.

”Cei de la PNL isi demonstreaza inca o data neseriozitatea: Daca voiau cu adevarat, le eliminau cand si-au angajat raspunderea”, a transmis PSD care a afirmat ca, daca PNL va ataca la Curtea Constitutionala, vor trece la impozitarea pensiilor speciale.

”Convocam Parlamentul in sesiune extraordinara pentru a face ceea ce este corect si, in acelasi timp, cerut de milioane de romani: eliminarea pensiilor speciale! Cei de la PNL isi demonstreaza inca o data neseriozitatea: s-au laudat ca vor elimina pensiile speciale, dar nu au facut nimic. Daca voiau cu adevarat, le eliminau cand si-au angajat raspunderea. Asta arata ca pur si simplu NU vor!”, a transmis, vineri, PSD.

Social-democratii afirma ca se asteapta la orice ”din partea acestor demagogi”. ”O spunem raspicat: daca PNL va ataca legea la Curtea Constitutionala si daca vor fi ridicate obiectii de neconstitutionalitate, nu vom renunta si vom impozita pensiile speciale!”, a transmis PSD.

Mai mult despre:


Comentarii: