Teorie frapanta: Cea mai buna prietena a Elenei Udrea era AGENT SECRET

news

Avocatii Elenei Udrea sunt de parere ca Ana Maria Topoliceanu, cea mai buna prietena a Elenei Udrea, a fost de fapt in misiune in toata perioada in care a stat langa fostul ministru al Turismului.

„Exista ipoteza, bazata insa doar pe capete de marturii, ca Topoliceanu a fost racolata de un serviciu secret cind era linga Udrea. Ca prietena a Elenei, era un nod valoros de informatii. Pentru serviciu si pentru public aceasta miscare este legitima si pozitiva, ‘cu asta ar trebui sa se ocupe serviciile, sa supravegheze marile infractiuni, care afecteaza siguranta nationala’.

Dar, pentru acuzare si in logica lungului proces care va urma, folosirea marturiilor Anei Maria Topoliceanu poate deveni dificila, pentru ca apararea are sansa sa mizeze pe ideea ca Topoliceanu a actionat instigator, la ordinul superiorilor din serviciul secret respectiv”, afirma Catalin Tolontan pe blogul sau.

Ana Maria Topoliceanu a denuntat-o pe Elena Udrea la DNA ca ar fi primit mita. „Erau situatii cand faceam plati pentru Udrea Elena, dar aceste sume erau scazute din banii primiti de la Lungu Stefan. De exemplu, am platit suma de 8.407 euro pentru vila Danai din Halkidiki Grecia, unde a pretrecut o vacanta Udrea Elena in luna septembrie 2011. In acea vila au stat Udrea Elena si Cocos Dorin”, este unul dintre denunturile fostei prietene a Elenei Udrea.

Fostul ministru al Turismului l-a acuzat pe prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea,  de mai multe ori, ca se afla la originea dosarului de coruptie deschis de DNA.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: