Teorie la Antena 3: De ce Ponta are BARBA si mustata

news

Realizatorul Antena 3, Radu Tudor, a declarat ca noul aspect al premierului, cu barba si mustata, este cauzat de „un comsum emotional si nervos destul de puternic”. Ponta a revenit, miercuri dimineata, in carje, la Guvern.

„E clar ca s-a intamplat ceva cu seful Guvernului in aceasta perioada. Eu cred ca a fost un consum emotional si nervos destul de puternic. Si nu e vorba doar de problemele lui medicale, evidente, ci si de ceea ce spunea prietenul sau intim, Sebastian Ghita, si anume ca este haituit si presat foarte mult de procurorii DNA”, a declarat Radu Tudor, in cadrul unei interventii la Antena 3.

Victor Ponta s-a intors, miercuri dimineata, la Palatul Victoria, dupa o absenta de aproape  o luna. El fost vazut in carje pe scarile Guvernului si cu o infatisare noua: perciuni, barba si mustata.

Premierul a fost intampinat de Rovana Plumb si de Gabriel Oprea, caruia i-a delegat atributiile in lipsa sa. Victor Ponta a aparut la fel de surprinzator precum a plecat in Turcia, fara sa anunte pe nimeni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: