Teoriile fantasmagorice de la Antena 3 si RTV, desfiintate de un experimentat criminolog italian: „Gheorghe Dinca este un singur pradator sexual violent”

news

Medicul si criminologul italian Ursula Franco desfiinteaza teoriile sustinute de televiziunile de propaganda Antena 3 si RTV conform carora Gheorghe Dinca face parte dintr-o ampla retea de trafic de carne vie. 

In Italia, Ursula Franco a fost consultant in domeniul apararii in cazuri importante de omucidere cu impact in mass-media. S-a ocupat si de cazul Mariei Oana Ungureanu, o fata de nationalitate romana gasita inecata in regiunea Campania. Criminologul Ursula Franco este cunoscut pentru abilitatea ei de a reconstrui dinamica in numeroase cazuri de omucideri (SUA si Italia) si pentru analizele apelurilor telefonice de urgenta si ale interogatoriilor, pe care le publica pe blogul MALKE CRIME NOTES. A oferit expertiza pentru emisiuni radio si tv din Statele Unite si Italia (spre exemplu, in documentarul The Missing Pieces, The Staircase difuzat de canalul Investigation Discovery etc).

„Nu cred ca este sustenabila ipoteza existentei unei retele in cazul Macesanu. Gheorghe Dinca este un singur pradator sexual violent. Daca se va stabili ca el le-a ucis atat pe Alexandra Macesanu, cat si pe Luiza Melencu, vom putea afirma ca avem de-a face cu un criminal in serie cu doua sau mai multe crime la activ, in diferite momente. Deseori, cand se descopera un criminal in serie, mai ales unul care, ca in cazul de fata, este la o varsta inaintata, se constata ca numarul victimelor e mult mai mare.

Afirmatiile facute de victima, in timpul apelurilor la 112 confirma teoria unui singur agresor. Intr-un caz judiciar, pentru a ajunge la adevar, trebuie sa tinem cont de fapte. Alexandra a spus ca a fost rapita, violata si batuta de un singur subiect, acest subiect fiind Dinca. Cele descrise de Alexandra corespund unui comportament clasic al unui serial killer, pradator sexual violent care actioneaza cu o tehnica precisa”, a declarat Ursula Franco intr-un interviu pentru hotnews.ro.

„Cu cea mai mare probabilitate, este un sociopat sadic, din punctul meu de vedere cu un IQ redus (a lasat un telefon, chiar fara sim, la indemana victimei, folosea o soba improvizata pentru arderea corpurilor etc).

El este un subiect lipsit de constiinta morala, incapabil sa simta vinovatie si remuscari pentru actiunile comise. Din cauza acestor caracteristici „inumane” si a crimelor atribuite lui, poate fi numit „monstru”.

Subiecti precum Dinca, inca din adolescenta devin obsedati de exercitarea controlului asupra altor fiinte umane, prin violenta, fantezii care il obliga sa treaca la actiune. Odata comisa crima, ucigasii in serie trec printr-o faza depresiva pe care incearca sa o atenueze, rememorand diferite faze ale crimei prin manipularea partilor corpurilor, asa numite trofee, ale victimelor sau obiectelor care au apartinut victimelor (suveniruri).

Din acest motiv, este necesara o perchezitie amanuntita la locuinta unui presupus criminal in serie, fiind vitala identificarea oricaror obiecte care ar putea apartine persoanelor date disparute in acea zona. Obiectele descoperite ajuta anchetatorii sa determine numarul si identitatea victimelor”, a mai spus criminologul italian.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: