„Terminati odata cu Legile justitiei!”. Rovana Plumb, reactie acra la aceasta solicitare a unui lider PSD

politica

Vicepresedintele PSD Rovana Plumb a reactionat, duminica, la solicitarea primarului din Braila, Marian Dragomir, de a renunta la discursul privind justitia. Ministrul Fondurilor Europene spune ca fiecare are dreptul la opinie, insa e necesar un stat de drept fara abuzuri.

„Partidul Social Democrat este un partid viu, in care se dezbat multe lucruri, in care fiecare are dreptul la opinie. Ceea ce este important este ca urmarim pas cu pas toate masurile pe care noi le-am propus romanilor prin programul de guvernare. Una dintre aceste masuri se refera la domeniul justitiei. Avem nevoie de un stat de drept in care drepturile si libertatile fundamentale ale fiecarui roman sa fie respectate si sa nu existe abuzuri. Fiecare parere conteaza, la fel de importante sunt si masurile din programul de guvernare”, a spus ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, citata de Mediafax.

Reactia vine dupa ce primarul Brailei le-a cerut colegilor sai de la centru sa renunte la discursul privind modificarile legilor justitiei.

„Trebuie sa discutam despre realizarile din judete, ca sa ia exemplu cei de la centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Terminati odata cu Legile justitiei! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizeaza, schimbati discursul, stimati colegi de la Bucuresti. Ori le schimbati, ori nu le schimbati, dar abandonati subiectul. Ne face rau tuturor”, a spus primarul Marian Dragomir.

Opinia sa este impartasita si de presedintele organizatiei, care a precizat insa ca filiala va sustine, totusi, punctul de vedere pe care il va avea Guvernul pe aceasta tema.

„Cred ca aceasta problema care s-a transformat intr-o adevarata marota trebuie transata si rezolvata, asa cum spunea si domnul primar Dragomir, dar lucrurile s-au rostogolit atat de mult din perspectiva mediatica incat oamenii sunt intr-o zona de asteptare pe care nu o mai inteleg ca si rezultat. Cred ca lucrurile trebuie sa fie clarificate si pe legile justitiei”, a spus Ion Rotaru, recent ales presedinte al PSD Braila.

Mai mult despre:

Comentarii: