Teroare in PSD. Dezvaluiri din interior, activitatea pe Facebook a membrilor PSD este urmarita de sefii politici: „Big Brother is watching!”

politica

Ovidiu Portariuc, fost primar al Botosaniului si fost lider al PSD Botosani, critica modul in care au fost alcatuite listele cu candidati pentru parlament si isi avertizeaza colegii sa aiba grija ce fac pe Facebook. Liderii PSD sunt cu ochii pe ei.

„Astazi, mi-am depus declaratia de renuntare la candidatura pentru alegerile parlamentare. Am crezut si am sperat ca in final se va face o analiza serioasa si corecta a candidaturilor la nivel central, dar m-am inselat. Nu conteaza activitatea profesionala sau politica, cu atat mai putin continutul Cv-ului. Nu conteaza nici macar faptul ca te afli inca pe pozitii fruntase in sondaje, in preferintele electoratului si te bucuri de increderea acestuia.

Votul pe lista nu mai tine cont de acest lucru, candidatii se aleg precum se alege presedintele de partid, intreband membrii, nu electoratul. Consider din acest motiv, votul pe liste un pas mare facut inapoi fata de votul uninominal.

A te baza doar pe votul delegatilor din judet care detin 80% din voturi si care trebuie sa evalueze activitatea ta desfasurata in ultimii 4 ani in municipiu, nu mi se pare corect dar daca asa considera conducerea de astazi este alegerea pe care si-o asuma.

La ora actuala organizatia muncipala a PSD nu mai are niciun cuvant de spus in cadrul organizatiei judetene, nu are un candidat pe loc eligibil, toti candidatii provenind din colegiile judetului. 4 ani am jucat dupa o regula, cea a colegiilor electorale, iar pe ultima suta de metri regula a fost schimbata scotand practic municipiul din joc. Nu stiu daca e colegial, fairplay si sincer va spun ca nu ma mai regasesc reprezentat de actuala echipa de conducere”, a scris Portariuc pe Facebook.

Fostul primar isi avertizeaza apoi colegii ca ar putea avea de suferit daca dau „like” postarii sale.

„Voi ramane un simplu membru al PSD si ma voi intoarce in mediul privat, unde am activat pana a ma implica politic. P.S. Aviz colegilor mai tineri din partid, un like la aceasta postare poate dauna grav carierei voastre politice viitoare. Big Brother is watching!”, a incheiat Portariuc.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: