Teroarea rosie. Sute de plangeri, angajatii la stat sunt obligati sa vina la mitingul PSD: „Am fost amenintati, chiar nu ii poate opri cineva?”

politica

Sute de romani au trimis sesizari catre site-ul mitingcujapca.ro privind modul in care liderii PSD recruteaza participanti pentru mitingul de „sute de mii” de oameni de la Bucuresti.

Cele mai multe sesizari fac referire la presiuni pe care sefii de institutii (primarii, scoli, societati cu capital de stat, etc.) le fac asupra angajatilor pentru a participa la mitingul de la Bucuresti. Cei care se opun sunt amenintati ca vor ramane fara loc de munca.

„Angajatii Primariei Alexandria sunt obligati sa mearga la mitingul din Bucuresti impotriva vointei lor. Oamenii merg de frica, pentru a nu-si pierde locul de munca”, este doar unul dintre sutele de exemple.

Iata mai mesajele primite pana acum de mitingcujapca.ro. Site-ul este infiintat de Geeks for Democracy.

Timisoara – Directoarea scolii gimnaziale nr 30, str. Astrilor

„Avand in vedere ca logodnica mea a avut titularizarea, i s-a impus ca ea si alte 4 persoane (colegi ai ei) sa fie prezenti la miting! ” – 5 iunie, 23:45

Draganesti, Olt – Primarul Rotarul Pantelie

„Au pus consilierii sa aduca fiecare pe cine poate, obligat, fortat, sanse stranga numarul dat de la Slatina. E obligatoriu si acum au pus consilierii sa ameninte rudele sa mearga cu ei altfel pierd postul la urmatoarele alegeri. ”

Bacau – Cosmin Necula

„Angajatii de la crese si gradinite sunt „invitati” la miting si voalat li se promit mariri salariale la rectificarea bugetara din vara.”

Daneti, Dolj – Membru PSD

„S-a promis ca daca merg la protest o sa primeasca o masa si transport gratuit de catre un membru PSD pe nume TUDOREL care este si doctor veterinar in comuna Daneti, Dolj ”

Pitesti – Directorul institutiei

„Sa mearga la miting, nu ii intereseaza problemele personale pentru ca este obligatoriu”

Sinesti – Cadru didactic

„Mai multi profesori din scoala au inceput sa abordeze parintii sa vina la miting (au zis ca asigura de la centru transport si mancare plus 50ron, daca vin si cu copii acestia primesc puncte in plus la mediile de la sfarsit de an).”

Coltau-Maramures – Primaria

„De dimineata am vazut mai multi tigani care se plimbau intre Caminul Cultural si Primaries. Locuiesc aici si nu am mai vazut atatia romi, la un loc. Primarul e UDMR-is, cu siguranta se faceau organizari de miting pt 9 iunie de sustinere a PSD-ului. Acesti romi, asistati sociali, stau pur si simplu degeaba, nu sunt pusi de primarie sa faca nimic in folosul comunitatii, ei sunt tinuti doar pt alegeri.”

Vaslui – Primaria Vaslui

„Se fac presiuni extreme pe oameni care vand produse in piatele din Vaslui sa aduca familia si alti oameni la meating altfel isi pierd tarabele si nu mai pot sa isi vinda produsele.”

Beidaud – Tulcea

„Primarul din comuna trebuie sa aduca la Bucuresti minim 30 de persoane.”

Marginea (Radauti)

„S-a cerut unei mari firme de transport persoane sa puna la dispozitie un numar de autocare pentru transportul catre Bucuresti.”

Bucuresti

„Reprezentantii primariei sector 4 Bucuresti au facut presiune asupra angajatilor ADP (Adminstratia Domeniului Public) ; chiar daca localitatea de domiciliu este in alta localitate iar programul de lucru nu presupune prezenta acestora la serviciu in data de 09.06.2018, acestora li s-a pus un vedere sa se conformze ordinului de a lua parte la acest miting.
Angajatii ADP despre care am sacut vorbire locuiesc in jud Giurgiu”

Slatina – Sefii de deconcentrate

„La locul de munca.Inchirierea de autocare se va plati din banii CJ Olt”

Galati – Director Asistenta Sociala

„A solicitat o situatie cu asistatii sociali pe care ii poate trimite la Bucuresti”

Constanta – Dumitrache Ion, tatal deputatei Dumitrache Cristina

„Angajatii Santierului Naval Midia au fost amenintati ca daca nu vor participa la miting sa isi faca bagajele si sa caute in alta parte de munca.”

Moldoveni, jud Ialomita – Angajatii din politie

„Matusa mea locuieste in Moldoveni jud Ialomita, are pensia si nu beneficiaza de nici o forma de ajutor social. I-au intat in curte niste angajati de la politie si initial i-au promis ca daca vine la miting si mai convinge si alte persoane o sa beneficieze de ajutoare sociale considerabile care i-ar mai adauga cam 40-50% la valoarea pensiei. Cand i-a luat la intrebari cu privire la faptul ca au intrat neinvitati in curte (fara mandat), acestia au sunat la primarie si apoi i-au zis ca risca sa i se scada pensia.”

Petrila, Hunedoara – Directorul Exploatarii Miniere Lonea

„Directorul intreprinderii a dat o directiva catre sefii de sectoare ca 25 de masini a cate 5 oameni fiecare sa mearga la mitingul PSD. Oamenii sunt obligati sa mearga pentru a-si pastra functia. Probabil acelasi ordin l-au primit si directorii celorlalte exploatari miniere din Valea Jiului, toti fiind numiti politic.”

Comuna Talpa, judetul Teleorman – Primarul comunei Talpa

„Primarul obliga angajatii si consilierii locali sa participe la mitingul de sustinere al hotilor Situatia este groaznica in toata tara. Chiar nu ii poate opri cineva??

Beica Jud. Mures – Primarita

„In primarie, luni 04.06.2018.”

Slobozia

„Au fost anuntati ca daca nu merg la miting ajutoarele lor vor fi oprire.Mai multor persoane din cartierul CARAMIDARI SI BORA”

Agigea – Primarul Cirjaliu

„Angajatilor primariei li s-a transmis ca este bine sa participe si sa sustina guvernul si pe Dragnea.”

Comuna Talpa, judetul Teleorman – Primarul comunei Talpa

„Primarul obliga angajatii si consilierii locali sa participe la mitingul de sustinere al hotilor Situatia este groaznica in toata tara. Chiar nu ii poate opri cineva??

Jurilovca – Primarul

„Raspunsuri tipic PSD. Ca vrea Soros sa cucereasca Romania”

Videle- Teleorman – Primarul din Videle

„Suntem amenintati si obligati sa participam la miting Trebuie sa mearga toti angajatii primariei, cu masinile personale, pe banii lor sa sustinem hotii. Doamne…..Ce se va intampla in tara asta?”

Giurgiu – Directoarea casei de copii

„Directoarea, afiliata PSD, mi-a zis ca trebuie neaparat sa vin la meetingul PSD pentru ca altfel voi suporta consecintele, si cel mai probabil va trebui sa imi caut de munca in alta parte.”

Movileni, Olt – Primarul

„Toti cu ajutoare sociale: 340 de persoane”

Giurgiu – P.S.D. municipala Giurgiu

„Membrii PSD municipala Giurgiu au fost mobilizati sa-si ia familiile si cunoscutii si sa gaseasca o masina care sa-i duca la miting, cu promisiunea ca benzina o sa primaria Giurgiu.”

Comuna Berislavesti, judetul Valcea – Primarul

„Angajatii primariei sunt obligati sa mearga la miting altfel isi pierd locul de munca. In trecut un sofer care a refuzat sa mearga la un miting al PSD din capitala a fost dat afara de catre primar.”

SATU MARE – MIRCEA GOVOR FEDORCA AURELIA

„Daca nu mergem la mitingul prietenului lor Dragnea, ne-a amenintat ca ne pune pe drumuri, ca ei conduc judetul Satu Mare, ca ei sunt baronii la noi in oras!!!”

PETRILA HUNEDOARA – DIRECTORUL SOCIETATII

„MI S-A ADUS LA CUNOSTINTA OARECUM CA POSTUL MEU DEPINDE DE CEI CARE SUNT LA GUVERNARE SI AM DATORIA DE A I SUSTINE DREPT MULTUMIRE.”

Rovinari – Primarul

„Cand am fost sa iau o chitanta de la primarie”

Ploiesti – Seful APM Prahova

„De ani de zile sunt angajata la Mediu in Ploiesti, nu credeam sa ajung sa traiesc ziua in care voi fi obligata sa ies in strada de catre superiori.”

Maneciu – Primarul

„Lucrez la firma de mobila a primariului din Maneciu, m-a anuntat ca daca nu merg la protest sa imi caut de munca.”

Giurgiu

„Presedintele consiliului judetean.Care a anuntat locul de adunare Parcul Tineretului,vom primi cartele de metrou,ne vom deplasa in fata guvernului.”

Pitesti – Viceprimarul

„Mi s-a impus sa vin cu familia la meeting. Ni s-a promis transport gratuit cu autocarul sau decontarea benzinei daca merg cu masina personala, dar am zis clar ca refuz sa particip iar daca vor mai face presiuni imi voi da demisia inainte sa fiu concediat.”

Valea Stanciului, Dolj – Primarul

„Obligatoriu toata lumea din Primarie va folosi auto personal, pe cheltuiala proprie si se va deplasa l a Bucuresti, cu el va lua in masina alte 4 persoane! ”

Ploiesti – Conducerea institutiei S.C Hale si Piete S.A., viceprimarul A.L.D.E. al orasului Ploiesti

„Lucrez la S.C. Hale si Piete S.A. Ploiesti, institutie aflata in subordinea primariei. Se fac presiuni asupra mea de catre viceprimarul A.L.D.E., directoarea institutiei cat si membrii consiliului de administratie sa particip la acel miting de pe data de 9, desi nu sunt membru al unui partid. Conducerea institutiei este formata din alianta PSD-ALDE. Se fac presiuni si asupra comerciantilor de catre directoare care sunt amenintati ca vor fi evacuati.”

Buzau

„Seful PSD Buzau ,Marcel Ciolacu ,prin directorul RAM Tacea Constantin, regie deconcentrata asupra unei cunostinte si angajatilor angajati acolo politic ..li s a cerut raspuns pana joi ,iar daca nu se vor conforma vor avea repercursiuni asupra celor angajati politic … multi nu vor sa vina si sunt amenintati ca vor fi dati afara . incredibil”

Alexandria – Presedintele Consiliului Judetean – Danut Cristescu

„Prin intermediul subalternilor a transmis amenintari si a apelat la santaj. Listel sunt facute, iar la Organizatia de femei se lucreaza intens pentru a introduc si mesajul de sustinere al Premierului Viorica Dancila.”

Com. Golesti, Vrancea – Primarul comunei

„Toti angajatii primariei sunt obligati sa mearga sambata la Bucuresti, se fac presiuni la sedintele consiliului local.”

Slatina Olt – Inspectorii scolari , Directorii din scoli si licee

„Se fac presiuni asupra profesorilor, sunt luati efectiv cu japca, cu masini personale, ca si asa le-a crescut guvernul salariul. Se fac in unele licee presiuni si asupra elevilor”

Vaslui – Seful

„Am fost pus sa semnez ca merg cu autocarul la Bucuresti ”

Neamt – Seful PSD Neamt

„Fiecare primar de comuna are norma de minim 15 oameni! oamenilor trebuie sa li se asigure transportul si masa!”

Turda – Seful

„Ar trebui sa mergem sa dam si noi bine”

Brad – Hunedoara

„In Brad, HD, la sanator oamenii sunt obligati sa mearga (li s-a spus ca e pentru sustinerea familiei traditionale). Acelasi lucru se intapla si in cadrul primariei Brad sau a altor comune conduse de PSD din HD.”

Comuna Frumoasa – Primarul

„In general persoanele asistate social si ceilalti cetateni cu promisiunea unei plimbari gratis in bucuresti , masa asigurata, si posibil in functie de buget o suma modica de bani aproximativ 50 ron”

BOGDANA ,BACAU – Psd Bogdana;com.Stefan cel Mare jud.Bacau

„A oferit cite o caruta de lemne fiecarei persoane care va merge la miting si au gasit destui”

Piatra Olt – Primarul si viceprimarul

„5 iunie in primarie. Cei cu posturi mai inferioare au fost trecuti pe lista fara sa fie intrebati.Cei cu posturi si studii superioare au avut nevoie de motive serioase sa poata refuza inscrierea pe lista. Sunt amenintati cu pierderea functiei. Un singur functionar a avut curajul sa spuna ca el nu sustine hotia si analfabetismul. SITUATIA E REALA. AJUTOOR!”.”

Calafat – Seful serv. Administrativ Spitalul Municipal Calafat

„La sediul Spitalu!uiCalafat, azi 05.06.2018 fiind amenintat de catre Radu Draghici ca voi fi dat afara din serviciu.”

Slatina – Directorul

„Suntem amenintati ca vom fi dati afara de la serviciu. Avem obligatia de a ne deplasa cu masini personale pe banii nostri pentru a nu atrage atentia.”

Giurgiu – Primaria Giurgiu

„Primaria Giurgiu a „ordonat” ca din cadrul Centrului Cultural Ion Vinea trebuie sa mearga un numar de X persoane, altfel acestea vor suporta „consecintele”.”

Loc. Cumpana jud. Constanta – Oameni din primarie

„Asistati social nu primesc ajutorul social daca nu se urca si se prezinta la tren.”

Mai multe sate din Galati – Consilierii locali

„Consilierii locali au obligatia de a aduce minim cate 10 persoane. De la oameni de serviciu, asistati social pana la invatatori si profesori. Se asigura transport sau se deconteaza combustibilul.”

Bucuresti – Functionari Primaria Sector 5

„Din surse sigure (angajat la Primaria sector 5, precum si CM Igienizare), o parte din personalul din primaria sectorului 5 se ocupa de facut tabeluri excel cu participanti (in timpul de lucru desigur). Se fac presiuni pe angajati sa mearga si sa duca rude/prieteni. Mi s-a spus ca asta se intampla in multe din companiile municipale infiintate recent, precum si la S4.”

Bistrita – Consilierul local PSD

„La sediu, a spus ca trebuie sa mearga din bistrita toata echipa si cei de la tineret altfel vor suporta consecinte grave.”

Calafat – Dolj – Directorul administrativ Spitalul Municipal Calafat

„Obliga angajatii TESA sa mearga la Bucuresti la mitingul PSD.”

Moinesti – viceprimarul

„Am o firma mica de taxi si transport. Am un contract si cu primaria. Efectuez diverse curse pentru angajati ai primariei. Mi-au cerut doua microbuze. Le-am explicat ca nu le pot da pentru ca sunt plecate in curse. Viceprimarul mi-a spus in fata fara nici o rusine: daca vrei sa mai ai de lucru imi dai doua microbuze”

Turda – Administratia locala

„Angajatii primariei, si nu doar, sunt obligati de primarul PSDist sa mearga la miting impotriva vointei lor. Cei care refuza sunt amenintati cu taierea din salarii si demisia.”

Bogati – Primarul

„Toti angajatii sunt amenintati cu concedierea daca nu participa la miting.”

Corbii Mari, Dambovita

„Pe holurile primariei se distribuiau tabele angajatilor pentru a strange oameni care sa mearga la protestul care pe atunci era pe 19 mai (banuiesc ca si sambata vor aduce).”

Craiova – Manager de companie

„Managerul companiei a zis ca sunt obligati sa mergem in miting ca daca nu contractul de munca o sa fie desfacut”

Judetul Hunedoara – Conducerea ALDE (judet)

„Membrii ALDE care pot fi constransi (cei din administratia publica, adica viceprimari, consilieri etc. – care nu pot refuza pentru ca sunt amenintati constant cu excluderea din partid daca nu se supun deciziilor partidului, ceea ce ar insemna sa isi piarda mandatele) au fost somati sa participe obligatoriu la mitingul de sambata al psd (ba chiar sa si aduca oameni cu ei). Se pare ca vor merge cu autocare.”

Voluntari – Om al primarului

„Mi s-a spus ca trebuie sa particip impreuna cu nevasta ca sa arat sustinerea fata de domnul Dragnea si doamna Firea”

Piatra Olt – Primarul orasului

„Obliga pe cei cu functii sa isi cheme subordonati la miting altfel vor avea de suferit inclusiv noi ce lucram in primarie.”

Obrejita, jud Vrancea – Primarul

„Angajatii primariei sunt „fortati” sa mearga la acest miting”

Braila – Primarul

„Solicita in mod agresiv sa se puna la dispozitia lui autobuzele din oras. Cine nu accepta , pleaca, e dat afara desi legal nu se poate.”

Constanta – Horia Constantinescu

„A spus ca ori imi aduc toti angajatii, ori ma controleaza zilnic, nu am nimic impotriva controlului, dar ziua in care primesc control este data peste cap, bucatarie servire, tot. Se verifica angajatii, produsele si atestatele, toate sunt in regula, dar clientii nu stau cateva ore pentru respectiva verificare. Atat timp cat nu imi este data activitatea peste cap nu am nimic impotriva si nici asa nu am, caci e normal controlul, imi permit sa pierd cateva zeci de milioane pe zi la un control, dar, daca este zilnic timp de o luna atunci e faliment. ”

Targu Jiu – Lider de sindicat Popa Valentin

„Face presiuni pe unii membrii sa participe la miting!”

Craiova – Sefii mai multor firme abonate la contracte cu primaria Craiova

„Se cere numarul de persoane care participa la miting.Se ofera un sandich si o apa plata.Transportul se va face cu masini personale in care vor fi grupate mai multe persoane.”

Melinesti, Dolj – Inspectorul scolar de sector

„Fiecarui director de scoala din Jud Dolj i-a fost pus in vedere sa participe la miting insotit de inca cel putin 2 cadre didactice din scoala.”

Vulcan, Judet Hunedoara

„Primarul orasului, Gheorghe Ile, pune presiune pe cei ajutati social amenintandu-i ca le va fi taiat ajutorul in cazul in care acestia nu participa la mitingul PSD.”

Constanta

„PSD Constanta a anuntat ca vor merge cu 2000 de oameni la miting, majoritatea de prin sate sarace ale judetului Constanta, fiind implicat inclusiv primarul Decebal Fagadau.”

Fetesti, Calarasi – Consilierii PSD si Primarul

„Cine nu vine la miting ,ramane fara ajutorul social si automat „ii va parea rau”.”

Mirsani, Dolj – Primarul

„Obliga consilierii si angajatii din primarie, precum si mai multi asistati sociali sa vina la miting, deplasarea facandu-se cu masinile personale, combustibilul urmand sa fie decontat din banii primariei!”

Pitesti – Seful de sectie de la spitalul de Pediatrie Pitesti

„A amenintat cu concedierea asistentele daca nu participa la miting.”

Galati – Presedintele CJ Galati

„S-a cerut o situatie detaliata cu mijloace de transport disponibile care vor fi utilizate pe 09 iunie pentru transport persoane la Bucuresti.”

Hunedoara – Primarul PSD Dan Boboutanu

„Un consilier local PSD a fost convocat de primarul PSD „cu japca” la protest.”

Radauti, Suceava – Personalul primariei

„Contractantii primariei sunt nevoiti sa participe altfel vor avea intarzieri la plata serviciilor pe care le presteaza ”

Bucuresti – Conducerea PSD

„Alesii locali si parlamentarii SUNT pusi sa isi doneze indemnizatiile pentru a transporta zeci de mii de oameni in Capitala. Stirea asta a fost ieri pe toate posturile, este sau nu este o presiune?”

Craiova – Organizatia Psd Dolj

„Mobilizarea s-a facut in institutii de invatamant.Este ilegal si abuziv.”

Buzau – Seful companiei deconcentrate a RAM

„Angajatii au fost obligati de seful institutiei Tacea Constantin , spunandu-le ca trebuie sa mergem pentru partid ‘ avand in vedere ca sunt angajati politic doar rudele lor.”

Osica de sus – Olt – Persoana care a comis abuzul: Primarul

„Le-a spus tuturor consilierilor locali sa gaseasca fiecare cate 10 persoane pentru a merge la Bucuresti sambata. Vor sa stranga intre 500-1000 pers…”

Diosti Dolj – Persoanele care au comis abuzul: Sefii DGASPC DOLJ

„De fiecare data la alegeri obliga angajatii de la centru de recuperate Diosti sa aduca oameni la vot.”

Comuna Tiganesti – Persoana care a comis abuzul: Primarul comunei Tiganesti

„Angajatii primariei sunt obligati sa isi ia membrii familiei si prieteni, cunostinte si sa mearga la miting. Cetatenilor li se promit diverse favoruri”

Zimnicea – Persoana care a comis abuzul: Insasi primarul orasului Zimnicea

„Victima imi este ruda si este consilier juridic la primaria din Zimnicea. A fost amenintata ca daca nu participa la mitingul de sambata va fi data afara. A primit termeni limita pana azi la 16 sa ofere un raspuns. Daca nu ofera un raspuns pana la acea ora va fi considerata impotriva acestui miting si va fi data afara. O parte din colegii ei vor participa, ea nu doreste, dar nu stie ce poate face.”

Dolj

„-Cate autobuze ai la firma?
-10
-Vezi ca toate merg sambata la Bucuresti…
-Nu se poate. Am curse regulate de facut Mai am si doua excursii cu copiii
-Nu ma intereseaza.
-Dar cine plateste?
-…,,

” Asa a decurs o discutie intre un sef din PSD si un operator de transport persoane din Dolj. Sambata , transportul public in Dolj va fi paralizat din cauza mitingului de la Bucuresti. Mai multe excursii organizate pentru copii au fost anulate sau amanate.
Sursa: https://web.facebook.com/grigore.cartianu”

Slobozia

„Profesor la un liceu tehnologic in Slobozia ; se strang elevi pentru a merge la mitingul de sambata. Elevilor li s-a spus ca nu este obligatoriu, dar ar fi bine sa stranga macar 10 persoane din clasa. Elevii stiu ca este vorba despre un miting. Dar atat. Pe langa meseria de profesor ce o practica, doamna detine si functia de consilier la CJI Ialomita, unde de 28 de ani PSD troneaza.”

Bucuresti

„Angajatii SC ARA MARAB CONSTRUCT SRL ce are contracte cu ADP sector 3 sunt fortati de patronul firmei Florin Mihaila sa mearga la miting.”

Odoreu – Satu Mare

„Toti asistatii sociali au fost adunati luni seara la primarie unde aproapiati ai primarului le-au zis ca se organizeaza o deplasare la Bucuresti. Cei care se duc la Bucuresti scapa de munca doua luni. Se ofera 3 mese pe zi si ceva bani de cheltuiala + promisiunea ca vor opri la un obiectiv turistic.”

Voluntari – Ilfov

„Persoana in cauza are o firma de instalatii care a prestat servicii pentru primarie dar nu a fost platita. I s-a spus cu subiect si predicat sa aduca la miting macar 10 oameni daca nu vrea sa i se plateasca facturile la „sfantu-asteapta”. Omul este speriat, nu stie ce sa faca, nu poate sa le ceara angajatilor sa mearga la miting dar se teme ca va avea mari dificultati cu primirea banilor.”

Ploiesti – Directiunea TCE Prahova

„Angajatilor TCE li s-a dat o lista pe care sa confirme prezenta la miting. Vor primi 50 lei 3 mici si o bere.”

Alexandria

„Angajatii Primariei Alexandria sunt obligati sa mearga la mitingul din Bucuresti impotriva vointei lor. Oamenii merg de frica, pentru a nu-si pierde locul de munca. Unii angajati ai primariei nici macar nu au habar de ce merg acolo. Initial li s-a spus ca vor merge sa protesteze pro familia traditionala. Dar iata ca scopul mitingului PSD a fost schimbat. Stop presiunii politice din institutiile publice ! Oamenii sunt pusi sa mearga cu masinile personale si nevoiti sa se grupeze, ca sa nu bata la ochi daca vin cu autocarele din Alexandria. Rusine PSD ! Rusine tuturor angajatilor din primarie vor merge la mitingul impotriva justitiei !”

Pitesti

„Buna ziua! Vreau sa va spun ca sambata pe la ora 13.00 doua persoane care s-au recomandat membrii PSD au venit la poarta bunicii mele care se afla in satul Albesti (Pitesti) si i au spus ca o sa urmeze pe 9 un miting de sustinere a psd,iar daca nu se va prezenta la acest miting Iohanis ii va taia pensia. Cei doi indivizi i-au propus diverse chestii, de la transport pana la mici si bere, cu conditia ca ea sa nu vina singura, ci cu inca cel putin doua persoane. Prin aceasta intamplare, consider ca acesti indivizi vor sa gaseasca oameni care nu nu au capacitatea deplina de exercitiu, de pilda prin in acest caz a amenintat-o pe bunica ca ii taie pensia daca nu vine, este clar ca Iohanis nu poate face asta pentru ca atributiile sale de serviciu sunt altele, insa anumite persoane care nu stiu asta sunt victimele celor de la PSD.”

Targu Ocna – Comportament abuziv: Sefa centrului pentru ingrijirea persoanelor cu dizabilitati

„Directivele au venit de la DGASPC Bc si vizeaza mai multi angajati ai directiei. Au fost facute liste pe care au fost inscrisi cel putin 10-15 salariati ai fiecarei unitati din subordine. Daca cineva indrazneste sa sufle o vorba despre aceste „obligatii” este amenintat voalat cu pierderea locului de munca.”

Tulcea

„Pe data de 3.06.2018 , in cartierul C5 din Tulcea un grup de baieti opreau lumea pe strada si isi prezentau oferta. S a intamplat sa o opreasca si pe matusa mea .Se prezentau , ca fiind din partea PSD si explicau faptul ca va avea loc un miting pentru PSD la Bucuresti . Citez ” stimata doamna, in urmatoarele saptamani va avea loc un miting PSD extraordinar la Bucuresti .Drumul este asigurat si se ofera si 3 mese in ziua respectiva”. Noi oferim 60 de lei, bani de urna . Este o ocazie superba de a va arata sustinerea pentru partidul nostru. ” Plus alte chestii marunte cum ar fi sa „lasati un numar de telefon „. Preciez faptul ca nu a intrebat cu cine tine, cu cine a votat etc. Pot spune ca i a aplicat o „eticheta”. Matusa mea este o doamna inteligenta si nu a raspuns domnului si a mers mai departe. Prin aceasta opurtunitate trag un semnal de alarma. Stati pe langa batrani ! Acolo „ataca”cel mai des!”

Dambovita, Aninoasa – Comportament abuziv: Primarul

„Sa mergem si noi la Bucuresti in numar cat mai mare ca sa putem face ceva pentru tara asta, hai va rog eu ca sa nu mai avem probleme” – spune primarul

Zatreni, jud Valcea – Comportament abuziv: Primarul

„Abuzeaza de varsta tatalui meu, tatal meu are 89 de ani.”

Ramnicu Valcea – Comportament abuziv: Mircia Gutau (Primar)

„Nu este chiar o presiune; ci o convocare in schimbul unor beneficii indirecte( participarea in sectiile de votare la alegeri, etc)”

Cetate, Dolj – Comportament abuziv: Primarul

„Pe scurt, trebuie sa vina la miting toti angajatii primariei…”

Moreni-Dambovita – Comportament abuziv: Primarul Constantin Dinu

„Consilierii locali PSD au primit sarcina obligatorie de a aduce liste cu nume Prenume CNP numar de telefon ale persoanelor pentru miting.”

Focsani – Comportament abuziv: Marian Oprisan

„Ni s-a spus ca daca nu participam adio ajutor social. Ni s-a spus ca ne da o masa calda si 50 de lei”

Alexandria

„Angajatii de la Teldrum sunt obligati sa isi ia toata familia si sa vina la miting,daca un singur angajat nu este prezent cu toata familia,a doua zi este dat afara”

Vaslui – ISCTR

„Am auzit -nu pot verifica- ca proprietarii de autocare au fost convocati la inspectoratul de siguranta circulatiei rutiere si li s-a pus in vedere sa transporte persoane la mitingul PSD sub amenintarea unor controale dure si retragerii licentelor in caz ca nu se supun.”

Giurgiu – Comuna Floresti-Stoenesti

„Toti angajatii primariei sunt obligati, fara drept de apel, sa se prezinte la protest. In caz contrar, isi pot pierde locul de munca.”

Rasnov

„Tatal meu a fost contactat de un membru PSD, si rugat sa participe la miting, cu promisiunea ca dupa miting vor face si o excursie, un popas.”

Agigea – Comportament abuziv: Primar

„Toti angajatii primariei sunt amenintati cu pierderea locului de munca in caz de neprezentare.”

Focsani

„Se scot angajatii de la Protectia Copilului Vrancea .Directoarea institutiei este Daniela Nicolas si este sotia Primarului de la Odobesti care face parte din partidul PSD.”

Sesizari despre abuzurile PSD pot fi facute in continuare aici.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: