„Terorismul PSD cand estimati ca va fi anihilat?”. Iata ce replici a primit Dragnea dupa ce a tinut sa aiba o parere despre atacul terorist din Franta

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a tinut sa dea publicitatii un mesaj de „solidaritate” fata de francezi dupa ce, vineri, a avut loc un nou atentat terorist in aceasta tara. Insa internautii au tinut sa-i aduca aminte de problemele mult mai arzatoare de acasa.

„Condamn cu fermitate actiunea terorista care a avut loc in sudul Frantei si imi exprim intreaga solidaritate fata de poporul francez. Gandurile mele se indreapta catre familiile indoliate ale victimelor si catre toti cei afectati”, a scris Dragnea pe Facebook.

Ultilizatorii de Facebook au tinut sa ii raspunda cu numeroase ironii sau critici la adresa modului in care PSD guverneaza tara.

„Terorismul psd cand estimati ca va fi anihilat?” sau „Vai de romanii care sunt supusi unui terorism continuu din cauza dumitale si gastii de corupti din subordinea dumitale, draga domnule Dragnea…mult succes, o sa ne duci la dracu’ pe toti!”, sunt catvea dintre replicile romanilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: