Teroristul ISIS care a INSANGERAT Stade de France, filmat distrandu-se printre REFUGIATI – VIDEO

news

Ahmad Almohammad, teroristul ISIS care s-a aruncat in aer pe Stade de France, apare intr-o filmare dintr-o tabara de refugiati din Serbia, in timp ce se distra la o petrecere.

Teroristul a intrat in Europa cu pasaport sirian, ascunzandu-se printre refugiati. El a ajuns intai pe insula Leros din Grecia, pe 2 octombrie. Apoi a calatorit prin Balcani ca refugiat, ajungand pe 7 octombrie in Serbia, spun autoritatile de la Belgrad, citate de Daily Mail. Publicatia britanica a prezentat si un clip, incarcat pe YouTube pe 20 octombrie, in care Ahmad Almohammad se distreaza la o petrecere in tabara de refugiati de la Presevo, in sudul Serbiei. El poate fi vazut batand din palme langa o femeie in varsta care danseaza.

Ministrul de Interne al Serbiei a confirmat ca numele de Almohammad a fost inregistrat printre refugiatii de la Presevo. Un purtator de cuvant al taberei de la Presevo a declarat ca „exista rapoarte neconfirmate ca unul dintre atacatorii de la Paris apare in aceasta inregistrare video”.

In urma atentatelor de la Paris au murit 129 de oameni si au fost raniti peste 350.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: