TERTIPUL unei sefe din guvern, numita de Ponta. Cum evita intrebari incomode: „Ati venit cu picioarele alea goale, fara rusine!

politica

Sefa Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, Odeta Nestor, a avut un comportament abuziv fata de o tanara jurnalista care a incercat sa-i puna intrebari incomode. Pentru a evita raspunsurile, angajata guvernului a acuzat-o pe jurnalista ca are o „imbarcaminte indecenta” pentru ca purta o fusta scurta.

Diana Mesesan s-a intalnit cu Odeta Nestor in biroul oficial al acesteia pentru a afla ce face statul roman pentru a combate dependenta de jocurile de noroc. Intrebarea nu a fost deloc pe placul sefei Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, care i-a reprosat jurnalistei ca a venit cu „picioarele goale” intr-o institutie publica.

Iata relatarea Dianei Mesesan:

„Am avut ieri un interviu cu Odeta Nestor, care conduce Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, despre ce face statul roman in privinta dependentei de jocuri de noroc, pentru un articol la care lucrez de multe luni.

Nici nu am intrat bine in biroul ei, ca mi-a spus sa ii trimit intrebarile pe mail, caci e mai practic asa. I-am spus ca nu o sa o intreb date tehnice, ca pe alea le-am adresat deja pe mail, si ca sa discutam daca tot a acceptat o intalnire. A zis ok pana la urma.
Dupa vreo 20 de minute, a incheiat brusc interviul.

„Nu mai am ce sa discut cu dumneavoastra.” Era foarte iritata de ce o intrebasem, strict pe subiect. M-am ridicat si i-am zis ca dependenta e o problema foarte serioasa, chiar daca nu ne place sa vorbim de ea.
Si pac, surpriza.

Se intoarce Odeta Nestor si imi spune, extrem de nervoasa: „Nu trebuia sa va primesc deloc in birou. Sunteti imbracata indecent. Ati venit cu picioarele alea goale, fara rusine! Eu mi-am pus sacou, m-am pregatit! Cum veniti asa imbracata intr-o institutie publica, nu stiu unde lucrati dumneavoatra etc”

Stateam in mijlocul biroului ei si nu imi venea sa cred ca asta se intampla real, in 2016, intr-o capitala europeana.
Am iesit din cladire si am rugat-o pe o doamna sa imi faca o poza, sa o arat prietenilor cand le povestesc ce am patit, ceva din categoria funny, absurd, haha.

Si azi cand m-am uitat la poza, am vazut ca zambesc. Si m-a lovit brusc ca nu a fost de fapt funny. Ca eu nu am fost amuzata cand Nestor tipa la mine ca imi arat picioarele si eu stateam in mijlocul biroului ei spatios si luminos, dintr-o cladire de pe Cale Victoriei. Ca am fost bullied. Doar pentru ca am intrebat-o chestii care nu i-au placut. Ca in scoala generala, cand daca ceva te enerveaza la celalalt, te legi de defecte fizice. Dar asta nu e scoala generala. Pentru ca ea conduce o institutie publica si pentru ca eu eram doar un jurnalist, si-a permis sa fie bully.

Si am ales sa povestesc asta, pentru ca atunci cand cineva e bully cu tine, mai ales intr-un context ca asta, nu e ok sa taci si sa te prefaci ca de fapt a fost funny, ceva tipic pentru romania etc. A fost abuz de pozitie si a fost sexist”, a scris Mesesan pe Facebook.

Ea a postat si o fotografie cu vestimentatia pe care o avea in fata sefei de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

diana

Odeta Nestor a fost numita in functie de Victor Ponta. Potrivit presei, Odeta este cunoscuta ca o apropiata a lui Sebastian Ghita.  De altfel si aceasta este o adepta a fustelor scurte.

odeta odeta2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: